19-01-2015 / Ayman van Bregt

1 mijloen LinkedIn blogartikelen gepubliceerd door LinkedIn gebruikersLinkedIn introduceerde in het begin van 2014 een blogfunctie voor alle LinkedIn gebruikers. Met de komst van deze functie, zijn er inmiddels meer dan 1 mijloen LinkedIn blogartikelen gepubliceerd door LinkedIn gebruikers. Het eerder geplaatste artikel Blogfunctie voor alle LinkedIn leden geopend‘ laat de mogelijkheden zien van de LinkedIn blogfunctie. 

1 miljoen LinkedIn blogartikelen gepubliceerd door LinkedIn gebruikers

Tot op heden konden voornamelijk Amerikaanse LinkedIn gebruikers de blogfunctie van LinkedIn gebruiken. Met het behalen van de mijlpaal van 1 miljoen LinkedIn blogartikelen stelt LinkedIn de blogfunctie beschikbaar voor alle leden in Engelssprekende landen (230 miljoen LinkedIn gebruikers). Wekelijks worden er nu gemiddeld 40.000 LinkedIn blogartikelen gepubliceerd door LinkedIn gebruikers. In het blogartikel ‘LinkedIn reaches one million member posts, opens publishing to new markets‘ is te lezen dat de komende maanden alle LinkedIn gebruikers toegang zullen krijgen tot de LinkedIn blogfunctie, ondersteunt in de eigen taal waarin ze LinkedIn gebruiken.

In de onderstaande LinkedIn Slideshare-presentatie is meer te lezen over de ervaringen van LinkedIn gebruikers met het publiceren via de LinkedIn blogfunctie en wat dit ze heeft gebracht.