29-07-2015 / Ayman van Bregt

Beheren van de instellingen op Twitter verbeterdTwitter heeft de instellingen om een Twitter account te beheren verbeterd. De instellingen op Twitter (Twitter Data Dashboard) bieden meer mogelijkheden om de privacy en veiligheid te waarborgen. In dit artikel staan de aanpassingen van de instellingen op Twitter op een rij.

Beheren van de instellingen op Twitter verbeterd

De verbeterde instellingen op Twitter maken het eenvoudiger om een Twitter account te monitoren en aan te passen. De privacy-instellingen kunnen eenvoudiger aangepast worden voor de zichtbaarheid van het  Twitter-account, hoe andere Twitter-gebruikers een  Twitter-account kunnen vinden en de mate van veiligheid bij het inloggen.

Met het nieuwe dashboard kan ook eenvoudig bekeken worden welke apparaten gebruik maken van het Twitter account en de een recente login-historie. Als er inlogsessies zijn die niet verklaarbaar zijn, kan een apparaat via de apps tab direct de toegang tot het Twitter-account worden ontzegd. Ook kunnen contacten eenvoudig worden gemanaged en kan er een Twitter-archief van alle tweets snel worden gedownload. In het Twitter helpcentrum is een verdere uitleg over de instellingen op Twitter te vinden.