19-03-2018 / Ayman van Bregt

LinkedIn heeft een handige plugin geïntroduceerd voor gebruikers van Google Chrome. Met de extensie kunnen gebruikers op de hoogte blijven van de activiteiten en notificaties op LinkedIn. Dit artikel zet de mogelijkheden van het op de hoogte blijven van LinkedIn notificaties met de plugin voor Google Chrome op een rij.

Blijf op de hoogte van LinkedIn notificaties in Google Chrome

De plugin voor Google Chrome helpt gebruikers om activiteiten op LinkedIn nauwgezet te kunnen volgen. De plugin stelt gebruikers in staat om op de hoogte te blijven van alle LinkedIn activiteiten; nieuwe berichten, reacties op geplaatste content, updates van het netwerk zoals jubilea, verjaardagen et cetera. Eerder introduceerde LinkedIn ook al een plugin voor Sales Navigator binnen Gmail.

De plugin voor Google Chrome is te downloaden in de Chrome Web Store. Door de Chrome extensie te installeren verschijnt er in de rechterhoek van de browser het LinkedIn logo. Deze geeft aan wanneer er nieuwe LinkedIn notificaties en updates zijn zoals is te zien is in onderstaande afbeelding.

Door de plugin te installeren verschijnt er in de rechterhoek van de browser een LinkedIn logo wat aan zal geven dat er LinkedIn notificaties zijn zoals de onderstaande afbeelding laat zien:

Blijf op de hoogte in Google Chrome van LinkedIn activiteiten

 

Het klikken op het LinkedIn logo zorgt ervoor dat een nieuw tabblad in de browser wordt geopend en naar LinkedIn gaat. Hier kunnen de LinkedIn notificaties worden bekeken.

 

Meer leren over LinkedIn en andere social media? Meld je dan aan voor de wekelijkse NSMA nieuwsbrief!

Elke maand onze laatste tips & tricks ontvangen per mail? Abonneer je dan op onze NSMA Social Media Nieuwsbrief hieronder.

De nieuwsbrief wordt automatisch samengesteld en verzonden. We gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om.