27-06-2014 / Martijn Baten

Facebook 'Paginabeheer-app'

Facebook heeft de mobiele applicatie om Facebook bedrijfspagina’s te beheren aangepast en verbeterd. Zowel de iOS als de Android versie van de ‘Paginabeheer-app‘ hebben een nieuw design gekregen en zijn daardoor gemakkelijker te gebruiken onderweg.

Facebook ‘Paginabeheer-app’ vernieuwd en verbeterd

De vernieuwde Facebook ‘Paginabeheer-app’ geeft beheerders sneller toegang tot de functies om een Facebook bedrijfspagina te beheren. Via de balk bovenin of onderin de app kunnen beheerders snel de pagina’s die worden beheerd bekijken, recente activiteiten op de bedrijfspagina raadplegen, content delen of de paginastatistieken bekijken. Centraal in de vernieuwde ‘Paginabeheer-app’ staat het plaatsen van een update op de bedrijfspagina. Met een druk op de blauwe knop is het mogelijk om snel tekst, een foto, video of een evenement toevoegen aan de bedrijfspagina (zie screenshots hieronder).

Vernieuwde Facebook Paginabeheer-app

De Facebook ‘Paginabeheer-app’ downloaden

Om de nieuwe ‘Paginabeheer-app’ te ontwikkelen sprak Facebook met een aantal bedrijven over de manier waarop de applicatie verbeterd kon worden. De applicatie is te downloaden in de Apple App Store of de Google Play Store.