14-07-2014 / Ayman van Bregt

Introductie nieuwe mobiele linkedin netwerk appLinkedIn heeft een nieuwe mobiele app geïntroduceerd om netwerken te vergemakkelijken. De LinkedIn app geeft suggesties om op een relevante manier aandacht te geven aan het netwerk op LinkedIn. In dit artikel staan de mogelijkheden van de nieuwe LinkedIn app op een rij.

Introductie nieuwe mobiele Linkedin app om te netwerken

De nieuwe LinkedIn app ‘Connected‘ vervangt de LinkedIn app Contacts. Met de LinkedIn app Connected is het mogelijk om tips te krijgen voor het relevant en effectief onderhouden van het eigen LinkedIn netwerk. Connected geeft op de volgende drie manieren ondersteuning:

  • Aandacht geven aan bijzondere zakelijke momenten
    De LinkedIn app geeft aan wanneer mensen uit het LinkedIn netwerk van baan veranderen, genoemd worden in nieuwspublicaties, een jubileum hebben op het werk en verjaardagen.
  • Eenvoudig in contact blijven met het LinkedIn netwerk
    De interface van Connected nodigt uit om contact te hebben met het LinkedIn netwerk en snel en eenvoudig een bericht te sturen aan iemand uit het netwerk.
  • Ondersteuning bij ‘offline’ netwerkactiviteiten
    Door het netwerk en de agenda te synchroniseren in de mobiele LinkedIn app zullen herinneringen gegeven worden voor afspraken met mensen uit het LinkedIn netwerk.

De LinkedIn Contacts app wordt vervangen door de LinkedIn Connected app om gebruikers te helpen bij het versterken van eigen netwerk door inzicht te geven in wat er speelt in het eigen netwerk. Dit was ook deels de primaire functie van de Contacts app.
Op dit moment is de Connected app alleen beschikbaar voor iPhone.

In de onderstaande LinkedIn Slideshare-presentatie zijn de mogelijkheden van de nieuwe mobiele LinkedIn app op een rij gezet: