09-01-2015 / Martijn Baten

Facebook bedrijfspagina

Facebook bedrijfspagina’s die een fysieke locatie hebben gekoppeld op Facebook kunnen vanaf nu bepalen of een kaart van de locatie, check-ins en beoordelingen zichtbaar mogen zijn op de bedrijfspagina. De optie is sinds deze week toegevoegd aan de instellingen voor beheerders van Facebook bedrijfspagina’s.

Kaart, check-ins en aanbevelingen verbergen op een Facebook bedrijfspagina

De nieuwe functie werd ontdekt door de website Inside Facebook. Facebook heeft de nieuwe optie toegevoegd onder de velden met locatiegegevens op Facebook bedrijfspagina’s. Deze zijn te vinden onder het tabblad ‘About’ en de pagina ‘Page Info’. In de bewerkingsmodus van het veld ‘Address’ kun je vanaf nu de optie aanvinken ‘Show map, check-ins and star ratings on the Page’. Zie ook de afbeelding hieronder.

Kaart__check-ins_en_aanbevelingen_verbergen_op_een_Facebook_bedrijfspagina

De functie is alleen toegankelijk voor Facebook bedrijfspagina’s die een fysieke locatie hebben gekoppeld aan de Facebook bedrijfspagina en waarvan de adresgegevens dus zichtbaar zijn. Eerder werd al bekend dat het verkrijgen van aanbevelingen alleen nog mogelijk is voor lokale bedrijfspagina’s. In het artikel ‘Aanbevelingen op Facebook bedrijfspagina’s alleen bij fysieke locaties‘ is hier meer over te lezen.