05-11-2012 / Stefan Mooren

LinkedIn heeft het eenvoudiger gemaakt om invloedrijke personen te volgen. De aanpassingen zorgen ervoor dat het makkelijker is om de database van beschikbare mensen te doorzoeken. Hieronder is uitgelegd wat er is veranderd:

Filteren van de database

LinkedIn heeft filteropties toegevoegd waarmee de database van invloedrijke personen gerangschikt kan worden op basis van een aantal criteria. Door de filteropties in te stellen op ‘Most Followed’, verschijnen de personen die de meeste volgers hebben. Via ‘Recently Posted’ worden de personen getoond die het meest recent een update hebben geplaatst. De filteroptie ‘Alphabetical’ zorgt ervoor dat de lijst op alfabetische volgorde wordt weergegeven. Stel de filteropties in op ‘Following’ om te zien welke invloedrijke mensen je momenteel volgt.

De database vinden

De database van invloedrijke personen is te vinden via de startpagina (‘Home’) van je LinkedIn profiel. Boven het nieuwsoverzicht is een kolom zichtbaar met de tekst ‘Get Insights and Ideas Shared by Thought Leaders’. Kies ‘See More’ om de pagina te openen waar je de database met invloedrijke personen kunt vinden. In het artikel Invloedrijke mensen krijgen een podium op LinkedIn is meer informatie te vinden.