15-11-2012 / Stefan Mooren

Met de laatste versies van de mobiele applicaties van LinkedIn is het mogelijk om je profiel aan te passen. Voorheen was het alleen mogelijk om via de mobiele applicaties functies te gebruiken zoals groepen, bedrijfspagina’s, people-you-may-know, et cetera. Het eigen profiel kon alleen bekeken worden zonder dat het mogelijk was om aanpassingen te doen. De laatste versies van de mobiele applicaties kunnen dit wel.

De laatste versie downloaden

Om gebruik te maken van de mogelijkheid om via mobiele applicaties een LinkedIn profiel aan te passen, is het van belang om de laatste versie van de iPhone of Android applicaties te installeren. In deze laatste versies, is er op het eigen profiel een ‘Edit’ knop zichtbaar. Door hierop te klikken, wordt het mogelijk om de verschillende onderdelen van het profiel te wijzigen.

Het verschilt per onderdeel hoe de inhoud aangepast kan worden. In sommige gevallen is de tekst ‘Add a new…’ zichtbaar terwijl in andere gevallen op de bestaande tekst geklikt moet worden om deze te vervangen of wijzigen.

Youtube: Profile Editing on LinkedIn Mobile

LinkedIn heeft via Youtube een video gedeeld waarin wordt getoond hoe profielen via de mobiele applicaties aangepast kunnen worden. Deze video is hieronder weergegeven: