15-06-2015 / Ayman van Bregt

LinkedIn Sales Navigator beschikbaar voor AndroidLinkedIn Sales Navigator is vanaf nu ook gelanceerd voor Android. Eerder was de app al beschikbaar voor iPhone. Met deze LinkedIn App is het eenvoudig om business te genereren via het online sociale netwerk voor professionals.

In dit artikel staan de mogelijkheden van de LinkedIn Sales Navigator op een rij.

LinkedIn Sales Navigator beschikbaar voor Android

Met de LinkedIn Sales Navigator app voor Android zorgt LinkedIn dat gebruikers ondersteunt worden door de juiste informatie in verkoopproces op het juiste moment. LinkedIn noemt dit principe “Social selling”. Bij het voorbereiden van een gesprek of onderweg naar een afspraak kun je inzichten aangereikt krijgen via de app. Met een marktaandeel van 81,5% van Android (Bron IDC, 2015) verwacht LinkedIn veel gebruikers naast de al beschikbare LinkedIn Sales Navigator app voor iPhone.

De LinkedIn Sales Navigator Android app bevat de volgende functies:

  • Real-time updates;
  • Inzicht in gemeenschappelijke interesses en relaties van andere LinkedIn gebruikers;
  • Saved accounts en leads;
  • Contact opnemen via InMail;
  • TeamLink.

Meer uitleg over de bovenstaande functies is te vinden in het artikel ‘LinkedIn Sales Navigator beschikbaar via mobiel‘.

LinkedIn benutten voor het vinden van opdrachten of het vinden van een baanHandleiding leads genereren via LinkedIn

De Nederlandse Social Media Academie (NSMA) biedt voor geïnteresseerden de Praktijkgids ‘LinkedIn gevorderden’ aan om met een gratis LinkedIn account meer uit LinkedIn te halen. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om opdrachten te vinden via LinkedIn. Na het doorlopen van de praktijkgids ben je in staat om geavanceerde zoekfuncties en toepassingen van LinkedIn te gebruiken bij het vinden van nieuwe business.
Bekijk de NSMA Praktijkgids LinkedIn gevorderden in onze webwinkel.