15-02-2016 / Ayman van Bregt

LinkedIn vernieuwt online educatieplatform Lynda.comHet vorig jaar door LinkedIn overgenomen online educatieplatform Lynda.com is vernieuwd. De meer dan 4200 cursuspagina’s zijn aangepast zodat gebruikers eenvoudiger en sneller kunnen leren. In dit artikel staan de vernieuwingen van Lynda.com op een rij.

LinkedIn vernieuwt online educatieplatform Lynda.com

De vernieuwingen van de cursuspagina’s van het online educatieplatform zijn erop gericht om mensen die leren, productiever te laten zijn door het leertempo zelf te bepalen. De belangrijkste vernieuwingen zijn de volgende onderdelen:

  • Lynda.com video-speler
    Het online educatieplatform leert je aan de hand van video om bijvoorbeeld specifieke vaardigheden van het LinkedIn profiel te verbeteren.  De nieuwe video-speler heeft een eenvoudigere bediening gekregen waarbij het makkelijker is om video’s te versnellen en de progressie bij te houden tijdens een les. Indien je iets in een les hebt gemist kun je ook snel weer een stapje terug.
  • Meer sneltoetsen om te gebruiken op Lynda.com
    Lynda.com heeft een aantal nieuwe sneltoetsen geïntroduceerd waarmee er tijdens het leren eenvoudiger actie ondernomen kan worden. Een overzicht van deze sneltoetsen staan in deze LinkedIn-blogpost.
  • Snel notities maken tijdens het leren op Lynda.com
    Tijdens het leren is het belangrijk aantekeningen te maken om inzichten vast te houden. Naast de video is direct de mogelijkheid nu om aantekeningen te maken zodat je deze later nog kunt raadplegen.

Mocht je meer willen weten over de samenwerking tussen LinkedIn en Lynda.com geeft de onderstaande YouTube-video van LinkedIn meer achtergrondinformatie over de integratie van de twee platformen.