04-04-2016 / Ayman van Bregt

Lynda.com biedt leerpaden aan voor carriereontwikkeling

LinkedIn vernieuwde onlangs Lynda en introduceert nu verschillende leerpaden om professionals meer carrièreperspectief te bieden. Lynda.com bundelt de meer dan 4200 beschikbare cursuspagina’s rond verschillende onderwerpen in overzichtelijke leerpaden om zo gericht professionals te helpen met een volgende stap. In dit artikel staan de mogelijkheden van de Lynda leerpaden op een rij.

Lynda.com biedt leerpaden aan voor carrièreontwikkeling

Lynda wil bijdragen aan de snelle ontwikkelingen die gevraagd worden van professionals op het gebied van kennis en vaardigheden. De leerpaden helpen bij de carrièreontwikkeling om een klaar te zijn voor een volgende professionele stap.

Leerpaden zijn stap voor stap gestructureerde cursussen ondersteund met opdrachten, tests en helpen professionals zo om een doel te bereiken.
Lynda introduceert 50 leerpaden waaronder die van een web developer, manager, boekhouder, projectmanager, MKB-ondernemer, online marketeer etcetera.

De volledige lijst met alle 50 beschikbare Lynda leerpaden is te bekijken via deze pagina. De volledige lijst van de 50 leerpaden is hier te bekijken.
De leerpaden kunnen helpen om vaardigheden en kennis te verdiepen of om juist jezelf te scholen voor een andere richting. De nieuwe leerpaden zijn per direct in het Engels beschikbaar voor iedereen.