14-08-2017 / Ayman van Bregt

Het delen van kennis en ervaring op LinkedIn is een goede manier om zichtbaar te blijven in het netwerk en nieuwe kansen te creëren. Het plaatsen en delen van LinkedIn berichten biedt de mogelijkheid om dit uitvoerig te doen. In dit artikel staan de nieuwe functionaliteiten voor LinkedIn berichten toegelicht.

Nieuwe functionaliteiten voor LinkedIn berichten

Het plaatsen en delen van inhoud op LinkedIn biedt gebruikers veel voordelen en kansen. Om het LinkedIn gebruikers te vergemakkelijken introduceerde LinkedIn vorig jaar al een aantal nieuwe mogelijkheden om te publiceren op LinkedIn. Recent zijn de volgende functionaliteiten geïntroduceerd om het plaatsen van LinkedIn berichten (blogposts op LinkedIn) nog succesvoller te maken:

Meerdere foto’s toevoegen aan een LinkedIn bericht
Bij LinkedIn berichten is het nu mogelijk om meerdere foto’s toe te voegen wat interessant kan zijn als een LinkedIn gebruiker bijvoorbeeld wil schrijven over een conferentie. De mogelijkheid om meerdere foto’s toe te voegen is direct beschikbaar via iOS en zal binnenkort ook beschikbaar zijn voor Android- en desktopgebruikers. De onderstaande afbeelding geeft inzicht in deze nieuwe mogelijkheid:

Nieuwe functionaliteiten voor LinkedIn berichten

Een conceptversie van LinkedIn blogs delen met andere gebruikers
Het kan soms praktisch zijn om een blogartikel door iemand te laten doornemen voordat het met het grote publiek wordt gedeeld. Door een artikel op te slaan (draft) kan deze gedeeld worden. Door voor “Share Draft” in het edit-menu van het artikel krijgt een LinkedIn gebruiker een link die gedeeld kan worden met anderen om het artikel van commentaar te voorzien.

Reacties managen
LinkedIn geeft gebruikers de mogelijkheid om reacties te managen. Gebruikers kunnen instellen of bij een LinkedIn bericht reacties gegeven mogen worden of niet. De onderstaande afbeelding geeft inzicht in deze nieuwe mogelijkheid:

Reacties managen voor LinkedIn berichten

 

Meer leren over LinkedIn en andere social media? Meld je dan aan voor de wekelijkse NSMA nieuwsbrief!

Elke maand onze laatste tips & tricks ontvangen per mail? Abonneer je dan op onze NSMA Social Media Nieuwsbrief hieronder.

De nieuwsbrief wordt automatisch samengesteld en verzonden. We gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om.