08-10-2018 / Ayman van Bregt

LinkedIn heeft nieuwe functies geïntroduceerd voor gebruikers van Microsoft Office 365. De nieuwe functies maken het mogelijk om eenvoudiger samen te werken met collega’s en betere inzichten te krijgen. In dit artikel staan de nieuwe LinkedIn functies voor Microsoft Office 365 op een rij.

Nieuwe LinkedIn functies voor Microsoft Office 365

Na de eerdere introductie van LinkedIn functies (waaronder de LinkedIn Office profielkaart) in Office 365 worden er nu opnieuw nieuwe functies toegevoegd om de integratie met het softwarepakket te verstevigen. De professionele gemeenschap van LinkedIn en de kracht van de samenwerking wordt nog beter verweven met de functies van Microsoft Office 365.

Overleggen en vergaderingen worden effectiever en persoonlijker door de integratie van LinkedIn met de kalender van Outlook. In de kalender worden inzichten gegeven op basis van LinkedIn en het profiel van degene wiens naam in een Outlook agenda is opgenomen.

In Office is er een integratie met Word, PowerPoint en Excel bij het delen van een bestand. De functie om een bestand vanuit Office te mailen bestaat al geruime tijd. Door de integratie hoeft er geen mailadres meer ingevoerd te worden en kunnen documenten direct met eerstegraads relaties op LinkedIn worden gedeeld die opgeslagen staan in Outlook contacten.

Bovenstaande functies kunnen benut worden door het LinkedIn account te verbinden met het Microsoft account. De privacy-instellingen van het LinkedIn profiel worden hierbij gerespecteerd geeft LinkedIn in een blogpost aan. De komende maanden zal de functie worden uitgerold wereldwijd en zal deze volledig beschikbaar zijn begin 2019. De onderstaande video geeft meer inzicht in de mogelijkheden van de nieuwe LinkedIn functies voor Microsoft Office 365:

Meer leren over LinkedIn en andere social media? Meld je dan aan voor de wekelijkse NSMA nieuwsbrief!

Elke maand onze laatste tips & tricks ontvangen per mail? Abonneer je dan op onze NSMA Social Media Nieuwsbrief hieronder.

De nieuwsbrief wordt automatisch samengesteld en verzonden. We gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om.