13-04-2014 / Martijn Baten

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) de aanpassingen op Facebook tegen spam in het nieuwsoverzicht. Verder kwam aan bod hoe het effect van content gemeten kan worden met de LinkedIn Content Marketing Score en het gericht adverteren op Twitter. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Het effect van content meten met de LinkedIn Content Marketing Score

Het effect van content meten met de LinkedIn Content Marketing Score

LinkedIn heeft de LinkedIn Content Marketing Score geïntroduceerd om het effect van content op LinkedIn te kunnen meten. Bedrijven, organisaties en merken op LinkedIn kunnen zo inzicht te krijgen in welke mate de geplaatste content (gratis en betaald) relevant is voor andere LinkedIn gebruikers.
Lees verder.

Gericht adverteren op Twitter om klanten te bereiken met Tailored Audiences

Gericht adverteren op Twitter om klanten te bereiken

Twitter maakt het met Twitter Tailored Audiences mogelijk om een klantenbestand op basis van e-mailadressen gericht te bereiken met Twitter advertenties. In dit artikel worden de mogelijkheden van gericht adverteren op Twitter met Tailored Audiences uitgelegd.
Lees veder.

Facebook nieuwsoverzicht

Facebook nieuwsoverzicht krijgt aanpassingen tegen spam

Het Facebook nieuwsoverzicht krijgt verbeteringen en aanpassingen die updates van gebruikers en pagina’s willen tegengaan die als spam worden gezien.
Lees verder.

Uit het NSMA-archief: Facebook App-instellingenEenvoudig de Facebook koppelingen verwijderen van externe applicaties en sites

Facebook biedt de mogelijkheid om in één keer de toegang van alle externe websites en applicaties, die je aan je profiel hebt gekoppeld, te verwijderen. In dit artikel vind je een stappenplan om eenvoudig de Facebook koppelingen te verwijderen.
Lees verder.

Twitter benutten voor het vinden van opdrachten of het vinden van een baan.Praktijkgids van de week: Praktijkgids Twitter gevorderden

De praktijkgids ‘Twitter gevorderden’ leert je om meer te halen uit het Twitter-platform als sociaal netwerk en jouw Twitter-account. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om (afhankelijk van jouw behoefte) opdrachten of een nieuwe baan te vinden via Twitter.
Koop de NSMA Praktijkgids Twitter gevorderden nu.

Download gratis de NSMA Social media content kalender

Cover NSMA Whitepaper FacebookMet de NSMA Social Media Content kalender is het mogelijk om gemakkelijk en overzichtelijk de social media activiteiten voor dit jaar in Excel te plannen. Op deze manier heb je een overzicht van alle social media activiteiten van dit jaar en kun je deze eenvoudig delen binnen een team.
Download gratis de NSMA Social Media Content kalender.