28-05-2016 / Ayman van Bregt

De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie tips om effectief te publiceren op LinkedIn. Verder behandelden we dat Facebook stopt met de verkoop van desktop advertenties via FBX en de wijziging in de limiet van 140 tekens in tweets door Twitter. In het weekoverzicht van NSMA staan alle tips & tricks van de afgelopen week op een rij.

Facebook bedrijfspaginaFacebook stopt met verkoop van desktop advertenties via FBX

Facebook stopt met het aanbieden van remarketing advertenties voor dekstop gebruikers via de ‘FBX ad exchange’. Hiermee wil Facebook het adverteren op mobiel stimuleren onder adverteerders.
Lees verder.

 

Twitter wijzigt limiet van 140 tekens in tweetsTwitter wijzigt limiet van 140 tekens in tweets

Twitter heeft aangekondigd de limiet van 140 tekens in tweets te wijzigen. Eerder werd de limiet van het aantal tekens voor privéberichten (DM) al aangepast. In dit artikel staan de wijzigingen van de limiet van 140 tekens in tweets op een rij.
Lees verder.

 

Tips om effectief te publiceren op LinkedinTips om effectief te publiceren op Linkedin

LinkedIn biedt al enige tijd de mogelijkheid om te publiceren op het eigen LinkedIn profiel. In dit artikel staan tips om effectief te publiceren op LinkedIn op een rij.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: Afmetingen social media afbeeldingenAlle afmetingen van social media afbeeldingen voor 2016 op een rij

Beheerders van social media accounts hebben te maken met het optimaliseren van de afbeeldingen voor social media. In dit artikel staan de actuele formaten voor 2016 met de verschillende afmetingen van social media afbeeldingen op een rij.
Lees verder.
 

NSMA Social Media NieuwsbriefBlijf op de hoogte met de wekelijkse NSMA nieuwsbrief

Als professional heb je het druk en beperkt de tijd om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op social media. De Nederlandse Social Media Academie (NSMA) wil je hierbij helpen met het wekelijkse NSMA Social Media Weekoverzicht: een bundeling van de meest recente ontwikkelingen in het social media landschap. Elke maandag ontvang je de nieuwsbrief per mail. Zo ben je aan het begin van de week weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en klaar om meer uit social media te halen. Abonneer je nu op de wekelijkse NSMA nieuwsbrief.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.