09-06-2013 / Martijn Baten

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) hoe je LinkedIn beter kunt beveiligen met dubbele verificatie. Verder behandelden we het maken van een geheime Facebook groep en de nieuwe mogelijkheden van Twitter lijsten. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Betere beveiliging LinkedIn accounts met dubbele verificatie

linkedin dubbele verificatieLinkedIn verbetert beveiliging LinkedIn accounts door middel van de mogelijkheid van een dubbele verificatie bij het inloggen voor LinkedIn gebruikers.
Lees verder.

Meer mogelijkheden met Twitter lijsten

Uitleg en handleiding Twitter lijstenTwitter heeft de mogelijkheden van de Twitter lijsten (Twitter lists) flink verruimd. In dit artikel een uitleg over de nieuwe mogelijkheden van de Twitter lijsten en een handleiding hoe in vijf stappen een Twitter lijst gemaakt kan worden.
Lees verder.

Een afgeschermde (geheime) Facebook groep maken

Facebook GroepMet Facebook Groepen kun je een geheime groep aanmaken die alleen zichtbaar is voor leden die aan de groep zijn toegevoegd. Het maken van een ‘geheime’ Facebook groep is eenvoudig en wordt stapsgewijs in dit artikel uitgelegd.
Lees verder.

Uit het NSMA-archief: Drie tips voor een goede LinkedIn uitnodiging aan mensen die je niet kent

Een LinkedIn uitnodiging schrijvenSoms kan het lastig zijn om via LinkedIn een persoon uit te nodigen die je nog niet kent. In dit artikel worden drie handige tips gegeven voor het schrijven van een goede uitnodiging.
Lees verder.

Praktijkgids van de week: LinkedIn profiel maken

Voor iedereen die op LinkedIn wil en precies wil weten hoeDe praktijkgids ‘LinkedIn profiel maken’ leert je alles om aan de slag te gaan met LinkedIn. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om je persoonlijke profiel op LinkedIn te maken en te gebruiken. Koop deze praktijkgids nu.