13-07-2014 / Ayman van Bregt

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) dat bezoekers van Facebook bedrijfspagina’s met name op zoek zijn naar klantenservice. Verder kwamen 4 tips voor het adverteren op Twitter aan bod en 10 tips voor het perfecte LinkedIn profiel. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Bezoekers van Facebook bedrijfspagina’s zoeken voornamelijk klantenserviceFacebook Like

Facebook is bij uitstek een middel om te verbinden met klanten en fans van je bedrijf. Een nieuwe studie laat zien dat bezoekers van Facebook bedrijfspagina’s voornamelijk opzoek zijn naar klantenservice.
Lees verder.

 

4 tips voor adverteren op Twitter4 tips voor adverteren op twitter

Op het Twitter-blog is een gast-artikel van Hootsuite gepubliceerd. Hootsuite heeft veel ervaring met adverteren op Twitter en daarom worden in dit artikel vier tips om effectief te adverteren op Twitter gedeeld.
Lees verder.

 

10 tips voor het perfecte LinkedIn profiel10 tips voor het perfecte LinkedIn profiel

De 10 belangrijkste tips voor een perfect LinkedIn profiel draaien om creativiteit waarmee je je kunt onderscheiden tussen de vele professionals op LinkedIn. In dit artikel 10 tips van LinkedIn.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief:  Vier aandachtspunten voor een Facebook contentplanFacebook content plan

Als je meer wilt halen uit jouw zakelijke Facebook-activiteiten is een gestructureerde aanpak voor het plaatsen van content aan te bevelen. Een gestructureerde aanpak aan de hand van een ‘Facebook content plan’ helpt je om te beschrijven met welke punten er rekening gehouden moet worden. In dit artikel worden 4 aandachtspunten uitgelicht waarmee je rekening kunt houden bij het maken van een content plan voor Facebook bedrijfspagina’s.
Lees verder.

 

Praktijkgids van de week: LinkedIn profiel maken

Voor iedereen die op LinkedIn wil en precies wil weten hoeDe praktijkgids ‘LinkedIn profiel maken’ leert je alles om aan de slag te gaan met LinkedIn. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om je persoonlijke profiel op LinkedIn te maken en te gebruiken.
Bekijk de Praktijkgids LinkedIn profiel maken in onze webwinkel.

 

 

Download gratis de NSMA Social media content kalender

Cover NSMA Whitepaper FacebookMet de NSMA Social Media Content kalender is het mogelijk om gemakkelijk en overzichtelijk de social media activiteiten voor dit jaar in Excel te plannen. Op deze manier heb je een overzicht van alle social media activiteiten van dit jaar en kun je deze eenvoudig delen binnen een team.
Download gratis de NSMA Social Media Content kalender.