16-08-2015 / Martijn Baten

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) de lancering van Facebook Messenger voor bedrijven. Verder behandelden we dat het tips voor het generen van leads via LinkedIn en de nieuwe versie van Twitter voor Windows. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

LinkedIn inzetten voor leadgeneratie

Tips voor het generen van leads via LinkedIn

LinkedIn inzetten voor leadgeneratie is een logische keuze voor B2B professionals. In dit artikel staan tips op een rij om leads via LinkedIn te genereren.
Lees verder.

 

Twitter voor Windows nieuwe versie geïntroduceerd

Nieuwe versie Twitter voor Windows geïntroduceerd

Twitter heeft een geheel nieuwe Twitter voor Windows 10 versie geïntroduceerd na de lancering van Windows 10. In dit artikel staan de belangrijkste vernieuwingen op een rij voor Windows 10 gebruikers van Twitter.
Lees verder.

 

Facebook Messenger voor bedrijven gelanceerd

Facebook Messenger voor bedrijven gelanceerd

Facebook heeft het eerder aangekondigde Facebook Messenger voor bedrijven gelanceerd. Vanaf binnenkort kunnen beheerders van bedrijfspagina’s reageren op berichten met een privébericht.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: Facebook advertenties met Hootsuite AdsGemakkelijk Facebook advertenties maken met Hootsuite Ads

Hootsuite heeft Hootsuite Ads geïntroduceerd dat bedrijven helpt om gemakkelijk en snel Facebook advertenties te plaatsenen te beheren.
Lees verder.

 

Overzichtelijke social media rapportages met SumAll

sumall_logo_highSumAll biedt een duidelijke en overzichtelijke manier om resultaten van social media activiteiten te rapporteren en te delen met collega’s. Met SumAll reports kan eenvoudig een wekelijkse rapportage gemaakt worden in PDF voor social media activiteiten op Twitter, Facebook en Instagram. Als partner van SumAll kunnen bezoekers van de Nederlandse Social Media Academie SumAll Reports aanschaffen met 25% korting. Gebruik deze SumAll link om gebruik te maken van het aanbod.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.

 

Voor iedereen die op LinkedIn wil en precies wil weten hoePraktijkgids van de week: Praktijkgids LinkedIn profiel maken 

De praktijkgids ‘LinkedIn profiel maken’ leert je alles om aan de slag te gaan met LinkedIn. Deze NSMA-praktijkgids is een complete handleiding LinkedIn profiel maken en biedt een overzichtelijk stappenplan om je persoonlijke profiel op LinkedIn te maken en te gebruiken.
Koop de Praktijkgids LinkedIn profiel maken nu.