20-10-2013 / Ayman van Bregt

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) vier conversatie tips om meer uit LinkedIn te halen. Verder behandelden we de nieuwe statistieken voor Facebook bedrijfspagina’s en het nieuwe product wat Twitter en televisie laat samenwerken: Twitter Ad Targeting. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Nieuwe Facebook statistieken voor iedereen toegankelijk

Overzicht nieuwe Facebook statistiekenDe nieuwe statistieken voor bedrijfspagina’s geven beter inzicht in welke content van waarde is op een Facebook bedrijfspagina en bieden informatie over het bezoek aan de pagina.
Lees verder.

 

Twitter Ad Targeting brengt tv-adverteerders in contact met kijkers van tv-reclames

Twitter Ad Targeting brengt tv-adverteerders in contact met kijkers van tv-reclamesTwitter Ad Targeting brengt tv-adverteerders in contact met kijkers van tv-reclames In dit artikel staan de mogelijkheden die het nieuwe Twitter Ad Targeting biedt op een rij.
Lees verder.

 

Vier conversatie tips voor LinkedIn

4 conversatie tips voor LinkedIn

Met dagelijks miljoenen gebruikers op LinkedIn is het een aantrekkelijke plek om zichtbaar te zijn als professional. Door op LinkedIn je expertise te delen kun je meer zichtbaar worden op het grootste sociale netwerk. In dit artikel vier tips voor LinkedIn die leiden tot meer conversaties en zichtbaarheid van jezelf als professional op LinkedIn.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: Communiceer in een afgesloten omgeving via een Facebook Groep

Facebook groepenMet Facebook kun je contact met klantgroepen of gelijkgestemden onderhouden in een eigen groep. Dankzij de functie Facebook Groepen kun je een groep aanmaken waar mensen hun mening en interesse over een bepaald onderwerp met elkaar kunnen delen. Het fijne is, dat groepen besloten of openbaar gemaakt kunnen worden.
Lees verder.

 

Praktijkgids van de week: Praktijkgids LinkedIn bedrijfspagina maken

Presenteer je bedrijf op LinkedIn en maak je producten/diensten bekendDe praktijkgids ‘LinkedIn bedrijfspagina maken’ leert je alles om aan de slag te gaan met de mogelijkheden van een bedrijfspagina op LinkedIn (LinkedIn Companies). Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om je bedrijfsprofiel op LinkedIn door middel van een LinkedIn bedrijfspagina te maken en te gebruiken.
Koop nu de NSMA Praktijkgids LinkedIn bedrijfspagina maken in onze webwinkel.