19-10-2014 / Ayman van Bregt

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) het benchmarken van de prestaties van een Facebook bedrijfspagina. Verder de uitgebreide functies van ‘Who’s viewed your profile’ op LinkedIn en bureaus kunnen meer leren over de campagnemogelijkheden voor marketingcommunicatie van Twitter met #TakeFlight. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Facebook Likes

Benchmark prestaties van een Facebook bedrijfspagina met het gemiddelde

Benchmark de prestaties van een Facebook bedrijfspagina met het gemiddelde. Quintly deelt een overzicht met de gemiddelde prestaties van bedrijfspagina’s.
Lees verder.

 
Twitter introduceert #TakeFlight marketingplatform voor marketingbureaus

Twitter leert bureaus bij met #TakeFlight

Twitter heeft recentelijk een nieuw platform gelanceerd onder de naam #TakeFlight. Met #TakeFlight wil Twitter marketing- en communicatiebureaus helpen om de marketingmogelijkheden van Twitter optimaal te benutten. In dit artikel staan de mogelijkheden op een rij.
Lees verder.

 
LinkedIn 'Who's viewed your profile' uitgebreid met nieuwe functies

LinkedIn ‘Who’s viewed your profile’ uitgebreid met nieuwe functies

LinkedIn heeft de ‘Who’s viewed your profile’ functie uitgebreid met nieuwe functies om betere inzichten te krijgen. Specifieke doelstellingen voor LinkedIn zijn beter te monitoren met de nieuwe inzichten.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: LinkedIn endorsementsE-mail van LinkedIn endorsements uitschakelen

Met LinkedIn endorsements kunnen connecties hun waardering tonen voor de vaardigheden die je aan je profiel hebt toegevoegd. Om te voorkomen dat je telkens een melding krijgt, wordt in dit artikel uitgelegd hoe je de e-mailberichten voor endorsements kunt uitschakelen.
Lees verder.

 

Praktijkgids van de week: LinkedIn profiel maken

Voor iedereen die op LinkedIn wil en precies wil weten hoeDe praktijkgids ‘LinkedIn profiel maken’ leert je alles om aan de slag te gaan met LinkedIn. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om je persoonlijke profiel op LinkedIn te maken en te gebruiken.
Bekijk de Praktijkgids LinkedIn profiel maken in onze webwinkel.

 

 

 

Download gratis de NSMA Social media content kalender

Cover NSMA Whitepaper FacebookMet de NSMA Social Media Content kalender is het mogelijk om gemakkelijk en overzichtelijk de social media activiteiten voor dit jaar in Excel te plannen. Op deze manier heb je een overzicht van alle social media activiteiten van dit jaar en kun je deze eenvoudig delen binnen een team.
Download gratis de NSMA Social Media Content kalender.