13-10-2014 / Ayman van Bregt

LinkedIn 'Who's viewed your profile' uitgebreid met nieuwe functiesLinkedIn heeft de ‘Who’s viewed your profile’ functie uitgebreid met de mogelijkheid om te zien waarom personen op je profiel hebben gekeken. Hierdoor wordt het gemakkelijker om eigen doelstellingen te monitoren. In dit artikel staan de nieuwe functies van ‘Who’s viewed your profile’ op een rij.

LinkedIn ‘Who’s viewed your profile’ uitgebreid met nieuwe functies

Eerder dit jaar breidde LinkedIn de mogelijkheden van ‘Who’s viewed your profile‘ al uit. De recente uitbreidingen zijn erop gericht om LinkedIn gebruikers te helpen om specifieker inzicht te krijgen in welke personen het LinkedIn profiel bezocht hebben en wat de impact is van bijvoorbeeld wijzigingen aan het LinkedIn profiel, het onderschrijven van een vaardigheid (endorsement), lid worden van een LinkedIn Groep, het toevoegen van een nieuwe relatie of een blogpublicatie op het LinkedIn profiel.
Met de nieuwe inzichten die LinkedIn biedt is het eenvoudiger om specifieke doelstellingen te monitoren. Bij de inzet van LinkedIn bijvoorbeeld om leads te genereren is het mogelijk om te zien of de ondernomen acties op LinkedIn ook leiden tot bezoek van nieuwe prospects. Bij de inzet van LinkedIn om een nieuwe baan te vinden kan op deze manier inzichtelijk gemaakt worden of meer recruiters als gevolg van de ondernomen acties het LinkedIn profiel bezoeken.

Who’s viewed your profile is met de nieuwe functies ook toegankelijk via de mobiele app van LinkedIn.