04-08-2014 / Ayman van Bregt

Betere ervaring LinkedIn profiel op LinkedIn mobiele appsLinkedIn heeft wijzigingen aan alle mobiele LinkedIn apps doorgevoerd om de gebruikerservaring van LinkedIn profielen te verbeteren. Met de wijzigingen is het zakelijk netwerken verbeterd en worden LinkedIn profielen beter getoond op mobiele telefoons (Android en iPhone alleen Engelstalig) en ook op de iPad in alle beschikbare talen.

Betere weergave LinkedIn profiel op LinkedIn mobiele apps

De verschillende mobiele apps van LinkedIn worden steeds belangrijker voor online sociale netwerk voor professionals. Recent werd bijvoorbeeld nog een nieuwe LinkedIn mobiele app geïntroduceerd om effectiever te netwerken.
Het mobiele gebruik (43% gebruikt LinkedIn via een mobiel apparaat) is voor LinkedIn in toenemende mate belangrijker. Het is dan ook de reden waarom alle LinkedIn mobiele apps een verbetering hebben gekregen waardoor het eenvoudiger is om LinkedIn profielen goed te bekijken.
Deze ‘mobile first’-strategie leidt er toe dat LinkedIn profielen in de LinkedIn mobiele apps meer bijdragen aan het zakelijk succesvol gebruiken van LinkedIn.
Door de wijziging moet het eenvoudiger zijn om in de LinkedIn mobiele apps:

  • Een goede eerste indruk te maken;
  • Kennis inzichtelijk te maken via geplaatste blogberichten;
  • Snel gemeenschappelijke interesses en netwerk inzichtelijk krijgen;
  • Het LinkedIn profiel eenvoudig updaten via de LinkedIn mobiele apps;
  • Snel bekijken wie het LinkedIn profiel heeft bezocht.

De onderstaande LinkedIn-slideshare presentatie geeft een visueel overzicht van de voordelen en mogelijkheden van de wijzigingen aan de LinkedIn mobiele apps.

 

De LinkedIn mobiele apps zijn te downloaden voor Android, iPhone en iPad.

Een LinkedIn profiel optimaliseren

Voor iedereen die op LinkedIn wil en precies wil weten hoeEen compleet LinkedIn profiel is belangrijker geworden doordat het profiel via de LinkedIn mobiele apps beter toegankelijk is en een meer centrale rol is gaan spelen. De praktijkgids ‘LinkedIn profiel maken’ leert je alles om aan de slag te gaan met LinkedIn. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om je persoonlijke profiel op LinkedIn te maken en te gebruiken.
Bekijk de Praktijkgids LinkedIn profiel maken in onze webwinkel.