08-11-2015 / Martijn Baten

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) de groei van Facebook naar 1,5 miljard gebruikers wereldwijd. Verder behandelden we de kwartaalcijfers van LinkedIn en tips voor meer interactie op Twitter. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Kwartaalcijfers LinkedIn omzet derde kwartaal 2015

Kwartaalcijfers LinkedIn omzet derde kwartaal 2015

De LinkedIn omzet is in het derde kwartaal 2015 gestegen met 37% blijkt uit de gepubliceerde kwartaalcijfers. In dit artikel een overzicht van de omzetcijfers van LinkedIn in het derde kwartaal van 2015 opgedeeld naar LinkedIn Marketing Solutions, LinkedIn Talent Solutions en Premium Subcriptions.
Lees verder.

 

Tips voor meer interactie op Twitter (retweets, favorieten en kliks)

Tips voor meer interactie op Twitter

Organisaties zoeken frequent naar manieren om meer interactie op Twitter te verkrijgen in de vorm van retweets, favorieten (likes) en kliks. In dit artikel staan tips voor meer interactie op Twitter op een rij op basis van een SumAll infographic.
Lees verder.

 

Facebook

Facebook groeit naar 1,5 miljard gebruikers wereldwijd

Facebook groeit door naar 1,5 miljard gebruikers wereldwijd. Het aantal dagelijks actieve gebruikers groeit naar 1 miljard. In dit artikel staan de meest recente cijfers over Facebook op een rij.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: Tips om LinkedIn relaties eenvoudig te onderhoudenTips voor het eenvoudig onderhouden van LinkedIn relaties

Via de LinkedIn relatie-tab is het mogelijk om LinkedIn relaties te categoriseren, berichten die zijn uitgewisseld terug te lezen en nog meer informatie die helpt om het netwerk goed te onderhouden. In dit artikel staan 6 tips op een rij om eenvoudig het netwerk te kunnen onderhouden.
Lees verder.

 

Overzichtelijke social media rapportages met SumAll

sumall_logo_highSumAll biedt een duidelijke en overzichtelijke manier om resultaten van social media activiteiten te rapporteren en te delen met collega’s. Met SumAll reports kan eenvoudig een wekelijkse rapportage gemaakt worden in PDF voor social media activiteiten op Twitter, Facebook en Instagram. Als partner van SumAll kunnen bezoekers van de Nederlandse Social Media Academie SumAll Reports aanschaffen met 25% korting. Gebruik deze SumAll link om gebruik te maken van het aanbod.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.

 

Een levendige, aantrekkelijke en goed bezochte Facebook bedrijfspagina mede met behulp van Facebook toepassingenPraktijkgids van de week: Praktijkgids Facebook bedrijfspagina gevorderden

De praktijkgids ‘Facebook bedrijfspagina gevorderden’ leert je om meer te halen uit Facebook en in het bijzonder een bedrijfspagina. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om een goede aanpak te kiezen voor jouw Facebook bedrijfspagina in combinatie met toepassingen (Facebook applicaties). Na deze praktijkgids ben je in staat om de door jezelf geformuleerde doelen voor jouw Facebook pagina te realiseren.
Koop de NSMA Praktijkgids Facebook bedrijfspagina gevorderden.