06-03-2016 / Ayman van Bregt

De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie de introductie van Facebook Canvas advertenties. Verder behandelden we hoe eenvoudig soms professionele ambities gerealiseerd kunnen worden met LinkedIn en de nieuwe mogelijkheden voor klantenservice op Twitter. In het weekoverzicht van NSMA staan alle tips & tricks van de afgelopen week op een rij.

Facebook Canvas advertentiesFacebook Canvas advertenties geïntroduceerd voor adverteerders

Facebook Canvas advertenties zijn beschikbaar voor adverteerders. Canvas advertenties tonen op volledig scherm en bieden een geïntegreerde mobiele ervaring.
Lees verder.

 

Uitbreiding van mogelijkheden voor klantenservice op TwitterNieuwe mogelijkheden voor klantenservice op Twitter

Twitter heeft de mogelijkheden voor klantenservice op Twitter uitgebreid met twee nieuwe instrumenten voor betere klantenservice op Twitter. In dit artikel staan de mogelijkheden van de instrumenten op een rij.
Lees verder.

 

Professionele ambities realiseren met LinkedInProfessionele ambities realiseren met LinkedIn

LinkedIn biedt als grootste zakelijk sociaal netwerk de beste kansen om professionele ambities te realiseren. LinkedIn lanceert de pagina ‘Closer than you think’ om creatieve, sociale en technologische professionals inzicht te geven in hoe professionele ambities gerealiseerd kunnen worden.
Lees verder.

 

FacebookUit het NSMA-archief: Tips voor het verbeteren van organisch bereik op Facebook

Het organisch bereik op Facebook is in de afgelopen jaren telkens gedaald. Dit artikel geeft handige tips aan beheerders van Facebook bedrijfspagina’s om het organisch bereik op Facebook te verbeteren.
Lees verder.

 

NSMA Social Media NieuwsbriefBlijf op de hoogte met de wekelijkse NSMA nieuwsbrief

Als professional heb je het druk en beperkt de tijd om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op social media. De Nederlandse Social Media Academie (NSMA) wil je hierbij helpen met het wekelijkse NSMA Social Media Weekoverzicht: een bundeling van de meest recente ontwikkelingen in het social media landschap. Elke maandag ontvang je de nieuwsbrief per mail. Zo ben je aan het begin van de week weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en klaar om meer uit social media te halen. Abonneer je nu op de wekelijkse NSMA nieuwsbrief.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.