27-08-2018 / Ayman van Bregt

LinkedIn heeft de mogelijkheden voor conversaties uitgebreid met een spraakfunctie. Op deze manier is het eenvoudiger om langere berichten uit te wisselen met andere LinkedIn gebruikers. In dit artikel worden de nieuwe mogelijkheden met spraakberichten op LinkedIn verder toegelicht.

Vanaf nu spraakberichten op LinkedIn versturen

Recent introduceerde LinkedIn al nieuwe functies voor LinkedIn berichten. Zo hebben gebruikers al een beter overzicht bij langere berichten waarbij er minder gescrolled hoeft te worden. Spraak is een intuïtieve vorm van communicatie en door het gebruik van mobiele apparaten is het een logische functie om toe te voegen. Spraakberichten kunnen uitgewisseld worden met directe relaties (eerstegraads). De spraakberichten op LinkedIn mogen een maximale lengte van 1 minuut hebben. Het versturen van spraakberichten op LinkedIn biedt gebruikers de mogelijkheid om meer persoonlijke berichten te sturen, wat kan bijdragen aan een goed zakelijk contact. De onderstaande animatie geeft inzicht in de mogelijkheden van spraakberichten op LinkedIn:

Meer conversatiemogelijkheden met spraakberichten op LinkedIn

Spraakberichten op LinkedIn zijn direct beschikbaar in de LinkedIn app voor iOS en Android. LinkedIn gebruikers kunnen in het mobiele toetsenbord op de ‘microfoon-icoon’ klikken om een spraakbericht te starten. Door de knop ingedrukt te houden kan het bericht worden opgenomen. Na het loslaten van de knop is de opname gereed en kan het worden verstuurd.

Meer informatie over de mogelijkheden van spraakberichten op LinkedIn zijn terug te vinden in het LinkedIn Helpcentrum.

Meer leren over LinkedIn en andere social media? Meld je dan aan voor de wekelijkse NSMA nieuwsbrief!

Elke maand onze laatste tips & tricks ontvangen per mail? Abonneer je dan op onze NSMA Social Media Nieuwsbrief hieronder.

De nieuwsbrief wordt automatisch samengesteld en verzonden. We gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om.