11-11-2019 / Ayman van Bregt

LinkedIn past de gebruikersvoorwaarden aan. Belangrijke redenen hiervoor zijn de uitbreidingen van mogelijkheden op het platform en het meer centraal stellen van de behoeften van gebruikers. In dit artikel staan de belangrijkste aanpassingen aan de LinkedIn gebruikersvoorwaarden op een rij.

Wijzigingen aan de LinkedIn gebruikersvoorwaarden

LinkedIn voert wijzigingen door aan de verschillende voorwaarden. Het privacybeleid, de gebruikersovereenkomst en het cookiebeleid zullen met ingang van 6 januari 2020 veranderen. Een belangrijke reden voor de aanpassingen aan de LinkedIn gebruikersvoorwaarden is het gevolg van de nieuwe LinkedIn Events-functie. Een overname om de resultaten die organisaties nastreven op LinkedIn te optimaliseren zorgt ook voor de noodzaak om de LinkedIn gebruikersvoorwaarden te wijzigen. Tenslotte wil LinkedIn ook de mogelijkheden voor gebruikers nog beter faciliteren door het cookiebeleid te vereenvoudigen en de controle over de informatie voor gebruikers te vergroten.

Meer informatie over de wijzigingen is terug te lezen in het LinkedIn helpcentrum. Mochten gebruikers nog vragen hebben op basis van de wijzigingen kan er met contact met LinkedIn worden opgenomen.

Meer leren over LinkedIn en andere social media? Meld je dan aan voor de wekelijkse NSMA nieuwsbrief!

Elke maand onze laatste tips & tricks ontvangen per mail? Abonneer je dan op onze NSMA Social Media Nieuwsbrief hieronder.


De nieuwsbrief wordt automatisch samengesteld en verzonden. We gaan uiteraard vertrouwelijk met je persoonsgegevens om.