10-11-2014 / Ayman van Bregt

Maak een visueel cv op LinkedIn met 'Slideshare Professional Journey'LinkedIn nam in 2012 Slideshare over om de kennis die in presentatievorm gedeeld wordt op Slideshare ook te benutten via LinkedIn. Een voorbeeld hiervan is de ‘Slideshare Professional Journey’ dat het mogelijk maakt om een visueel cv op LinkedIn eenvoudig te plaatsen. In dit artikel staan de mogelijkheden op een rij van de ‘Slideshare Professional Journey’.

Een visueel cv op LinkedIn met ‘Slideshare Professional Journey’

De ‘Professional Journey’ van Slideshare maakt een interactief overzicht van je carrière, de skills, de gevolgde opleidingen en de aanbevelingen die op je LinkedIn profiel staan. Met dit visuele overzicht heb je een professioneel visitekaartje van jezelf en je carrière wat niet alleen via Slideshare maar ook via LinkedIn gedeeld kan worden.

In twee stappen een visueel cv op LinkedIn met de ‘Slideshare Professional Journey’ maken

De ‘Professional Journey’ kan gemaakt worden via deze link. Klik vervolgens op de blauwe ‘create now’ knop en uit de twee verschillende designs om het visuele cv op te maken. Wanneer je klaar bent klik je op ‘publish’.
Je visueel cv is nu gepubliceerd op Slideshare en geschikt om als visueel cv op LinkedIn te publiceren. Je kunt het visueel cv bijvoorbeeld toevoegen aan je LinkedIn summary. Hoe je dit kunt doen staat uitgelegd in het artikel ‘Visuele content toevoegen aan een LinkedIn profiel‘. Een voorbeeld van een visueel cv is hieronder weergegeven: