12-10-2015 / Ayman van Bregt

LinkedIn Sales Navigator uitgebreid met nieuwe functiesDe LinkedIn Sales Navigator is uitgebreid met nieuwe functies. LinkedIn gebruikers met commerciële doelstellingen kunnen dankzij de uitbreidingen van de Sales Navigator gerichter succes behalen door de inzet van LinkedIn. In dit artikel staan de uitbreidingen aan de LinkedIn Sales Navigator op een rij.

LinkedIn Sales Navigator uitgebreid met nieuwe functies

De functies van de LinkedIn Sales Navigator zijn gecombineerd met de Social Selling Index (SSI).  De SSI helpt sales professionals om hun LinkedIn activiteiten uit te drukken in een score om deze met collega’s te kunnen benchmarken en zo de LinkedIn activiteiten en sales resultaten te verbeteren. Meer achtergrondinformatie over de LinkedIn Social Selling Index is te lezen in het artikel ‘Linkedin Social Selling Index (SSI) geeft professionele identiteits-score‘.

Om het gebruik van de LinkedIn Sales Navigator te verbeteren is de website vernieuwd om het gebruik te vergemakkelijken. Op de nieuwe website zijn de volgende functies toegevoegd:

  • Nieuwe filtermogelijkheden zodat je beter in kunt stellen welke informatie je wel en niet ziet;
  • Meer informatie en een rijkere context om effectief in contact te komen met prospects;
  • Updates op het LinkedIn profiel kunnen direct vanuit de Sales Navigator gepubliceerd worden zonder hiervoor naar LinkedIn.com te gaan.