24-07-2017 / Ayman van Bregt

LinkedIn heeft een nieuwe applicatie geïntroduceerd voor Windows 10. De nieuwe LinkedIn app maakt het voor Windows-gebruikers eenvoudiger om gebruik te maken van de uitgebreide mogelijkheden binnen Windows in plaats van in een browser. In dit artikel staan de mogelijkheden van de nieuwe LinkedIn app voor Windows 10 op een rij.

Nieuwe LinkedIn app voor Windows 10

Maandelijks maken miljoenen Windows 10 gebruikers, gebruik van LinkedIn via de browser. De nieuwe app voor Windows 10 maakt LinkedIn voor deze miljoenen gebruikers sneller en toegankelijker. Sinds de overname van LinkedIn door Microsoft krijgen Windows-gebruikers meer mogelijkheden. Gebruikers kunnen sneller een nieuwe relatie toevoegen en de kracht van het zakelijke netwerk beter benutten via het startmenu in Windows 10 en de taakbalk. Tevens is het mogelijk om de meest recente updates van relaties te zien via een ‘Live Tile’ door op start te klikken. In het Windows 10 Actiecentrum worden updates, berichten en ook de inzichten wie het profiel heeft bezocht weergegeven.

Gebruikers kunnen de LinkedIn app personaliseren voor eigen gebruik en aangeven welke berichten en updates wel of niet getoond moeten worden. Instellingen kunnen worden aangepast via de ‘ Notifications’ tab in de LinkedIn app. Eind juli hebben alle LinkedIn gebruikers via de Windows Store toegang tot de nieuwe LinkedIn app voor Windows 10.

Meer leren over LinkedIn en andere social media? Meld je dan aan voor de wekelijkse NSMA nieuwsbrief!

Elke maand onze laatste tips & tricks ontvangen per mail? Abonneer je dan op onze NSMA Social Media Nieuwsbrief hieronder.

De nieuwsbrief wordt automatisch samengesteld en verzonden. We gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om.