03-07-2017 / Ayman van Bregt

LinkedIn heeft een reeks aan nieuwe functies toegevoegd. Met de nieuwe functies krijgen gebruikers nieuwe mogelijkheden om het LinkedIn profiel te personaliseren en eenvoudiger informatie te bekijken. In dit artikel staan de nieuwe LinkedIn functies op een rij.

Nieuwe LinkedIn functies toegevoegd voor betere personalisatie

De nieuw toegevoegde LinkedIn functies moeten zorgen voor meer gemak in het gebruik van LinkedIn. Zo introduceerde LinkedIn recentelijk ook de mogelijkheid voor betere inzichten in het profiel van bezoekers van een LinkedIn profiel en een nieuwe berichtenfunctie. De toevoegingen die nu worden gedaan aan LinkedIn betreffen de volgende functies:

Connectiegeschiedenis
Gebruikers kunnen gemakkelijker inzicht krijgen in wanneer een nieuwe connectie op LinkedIn is gemaakt. De connectiegeschiedenis is terug te vinden op het profiel van een relatie door te klikken op “Contact and Personal Info” onder ‘Connected’.

Volgorde werkervaring aanpassen
De volgorde waarin de werkervaring op een LinkedIn profiel wordt getoond kan met meerdere rollen eenvoudig worden aangepast. Dit geldt ook voor opleidingen en vrijwilligersrollen zoals is te zien in de onderstaande afbeelding:

Nieuwe mogelijkheden met het LinkedIn profiel

 

Uitklapbare profielinformatie
Voor desktop-gebruikers is het opnieuw mogelijk om op een LinkedIn profiel de profielinformatie uit te klappen en meer informatie in te zien. Op deze manier kunne gebruikers in één oogopslag details van een relatie bekijken waaronder huidige en eerdere werkervaringen, groepen en aanbevelingen.

Visuele reacties
LinkedIn gebruikers kunnen vanaf nu reageren met afbeeldingen in een reactie op een bericht op LinkedIn. Visuele communicatie is een krachtige manier van reageren en een beeld kan vaak meer impact hebben dan tekst. De onderstaande afbeelding geeft inzicht in de mogelijkheden:

Nieuwe mogelijkheden met het LinkedIn profiel - Visuele reacties

 

Meer leren over LinkedIn en andere social media? Meld je dan aan voor de wekelijkse NSMA nieuwsbrief!

Elke maand onze laatste tips & tricks ontvangen per mail? Abonneer je dan op onze NSMA Social Media Nieuwsbrief hieronder.

De nieuwsbrief wordt automatisch samengesteld en verzonden. We gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om.