08-03-2015 / Ayman van Bregt

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) de update in de beveiliging van Twitter. Verder behandelden we de beste manier om LinkedIn skills aan te scherpen en hoe updates snel via Facebook en andere social media kanalen gedeeld kunnen worden met de Hootsuite Hootlet. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Deel snel updates op social media met de Hootsuite HootletHootlet

Hootsuite Hootlet is een plugin voor Google Chrome om snel en gemakkelijk content te delen met anderen via social media zoals Twitter, Facebook en LinkedIn.
Lees verder.

 

Update van Twitter beveiliging met blokkeer- en rapporteer-functiesUpdate Twitter beveiliging blokkeer- en rapporteer-functies

Twitter voert een update door van de Twitter beveiliging om het sociale netwerk nog veiliger maken. In dit artikel staan de uitbreidingen van deze Twitter beveiligingsupdate op een rij.
Lees verder.

 

De beste manier om LinkedIn skills aan te scherpen

De snelste manier om LinkedIn skills aan te scherpenLinkedIn skills worden steeds belangrijker op LinkedIn omdat ze ook de resultaten van een LinkedIn zoekmachine beïnvloeden. In dit artikel staan tips op een rij om op een zo effectief en efficiënt mogelijke manier LinkedIn skills aan te scherpen.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: Vijf tips om eenvoudiger een baan via LinkedIn te vindenVijf tips om eenvoudiger een baan via LinkedIn te vinden

LinkedIn is met bijna 2,5 miljoen vacatures voor veel werkzoekenden het startpunt bij het vinden van een nieuwe baan.
In dit artikel staan vijf LinkedIn tips op een rij om eenvoudiger een baan via LinkedIn te vinden.
Lees verder.

 

Praktijkgids van de week: Praktijkgids Twitter gevorderden

Twitter benutten voor het vinden van opdrachten of het vinden van een baan.De praktijkgids ‘Twitter gevorderden’ leert je om meer te halen uit het Twitter-platform als sociaal netwerk en jouw Twitter-account. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om (afhankelijk van jouw behoefte) opdrachten of een nieuwe baan te vinden via Twitter.
Koop de NSMA Praktijkgids Twitter gevorderden nu.

 

social-media-contentkalenderNSMA Social Media Contentkalender 2015

In 2014 introduceerde NSMA de handige NSMA Social Media Contentkalender. Met deze contentkalender is het mogelijk om gemakkelijk en overzichtelijk de social media activiteiten voor dit jaar in Excel te plannen. Op deze manier heb je een overzicht van alle social media activiteiten van dit jaar en kun je deze eenvoudig delen binnen een team. Ook voor 2015 heeft NSMA een actuele versie van de contentkalender.
Download de gratis NSMA Social Media Contentkalender.

 

30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite ProHootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie

Hootsuite is een social media management oplossing waarmee bedrijven en organisaties via verschillende apparaten hun verschillende social media accounts kunnen managen. De Nederlandse Social Media Academie biedt haar lezers dankzij een partnership met Hootsuite nu de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro.

Gedurende 30 dagen kun je gratis gebruik maken van alle functionaliteiten die Hootsuite Pro biedt zonder enige verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.