16-03-2014 / Martijn Baten

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) het nieuwe uiterlijk van Facebook bedrijfspagina’s. Verder kwam aan bod hoe je een LinkedIn profiel kunt verbeteren op basis van ‘Who’s viewed your profile’ en het nieuwe Twitter Transparency Report 2014. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Het LinkedIn profiel verbeteren op basis van Who's viewed your profile

Het LinkedIn profiel verbeteren op basis van Who’s viewed your profile

LinkedIn heeft de ‘Who’s viewed your profile’ functie vernieuwd met een verbeterd visueel overzicht en diepere inzichten. Dankzij deze inzichten is het eenvoudiger om het LinkedIn profiel te verbeteren.
Lees verder.

Twitter Transparency Report 2014 - Information Requests

Twitter publiceert Transparency Report 2014

Het Twitter Transparency Report geeft inzage en openheid van zaken over de verzoeken vanuit overheden in de wereld voor bijv. het verwijderen van content.
Lees verder.

Nieuwe Facebook bedrijfspagina's

Facebook bedrijfspagina’s krijgen nieuw uiterlijk

Na de introductie van een nieuw uiterlijk voor het nieuwsoverzicht, introduceert Facebook een nieuw uiterlijk voor bedrijfspagina’s. Het nieuwe uiterlijk wordt per direct uitgerold naar alle Facebook bedrijfspagina’s.
Lees verder.

Uit het NSMA-archief: nsma - bedrijfspagina - LinkedIn8 tips voor effectieve statusupdates op LinkedIn bedrijfspagina’s

Interactie rond statusupdates die via een bedrijfspagina worden geplaatst, vergroten het bereik van het bedrijf of merk binnen LinkedIn. In dit artikel worden acht tips gegeven voor effectieve statusupdates.
Lees verder.

Presenteer je bedrijf op LinkedIn en maak je producten/diensten bekendPraktijkgids van de week: Praktijkgids LinkedIn bedrijfspagina maken

De praktijkgids ‘LinkedIn bedrijfspagina maken’ leert je alles om aan de slag te gaan met de mogelijkheden van een bedrijfspagina op LinkedIn (LinkedIn Companies). Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om je bedrijfsprofiel op LinkedIn door middel van een LinkedIn bedrijfspagina te maken en te gebruiken.
Koop de NSMA Praktijkgids LinkedIn bedrijfspagina maken nu.

Download gratis de NSMA Social media content kalenderCover NSMA Whitepaper Facebook

Met de NSMA Social Media Content kalender is het mogelijk om gemakkelijk en overzichtelijk de social media activiteiten voor dit jaar in Excel te plannen. Op deze manier heb je een overzicht van alle social media activiteiten van dit jaar en kun je deze eenvoudig delen binnen een team.
Download gratis de NSMA Social Media Content kalender.