27-04-2014 / Ayman van Bregt

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) dat Facebook maandelijks meer dan 1 miljard mobiele gebruikers heeft. Verder kwam de behaalde mijlpaal van LinkedIn aan bod met meer dan 300 miljoen zakelijke gebruikers en de nieuwe notificaties in de browser van Twitter op Twitter.com. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Meer dan 1 miljard mobiele Facebook gebruikers maandelijkse actief

Maandelijkse actieve gebruikers van Facebook via mobielHet mobiele gebruik van Facebook groeit sterk. Het online sociale netwerk maakte tijdens een presentatie voor investeerders, bekend dat meer dan 1 miljard gebruikers maandelijks actief gebruik maken van Facebook.
Lees verder.

 

Twitter.com introduceert notificaties in de browser

Twitter.com krijgt notificaties in de browserTwitter introduceert notificaties in de browsers voor gebruikers van Twitter.com. Twitter introduceert deze functie om de interactie tussen gebruikers te stimuleren.
Lees verder.

 

LinkedIn mijlpaal met 300 miljoen LinkedIn gebruikers

Mijlpaal bereikt met 300 miljoen LinkedIn gebruikersAfgelopen week bereikte LinkedIn een nieuwe mijlpaal van meer dan 300 miljoen LinkedIn gebruikers. ‘Slechts’ 100 miljoen komt uit de Verenigde Staten. In dit artikel staan de inzichten hoe de verdeling qua LinkedIn gebruikers is op een rij en meer informatie over de ‘LinkedIn Economic Graph’.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: Meest actieve groepsleden in LinkedIn Groepen beter zichtbaar

LinkedIn Groepen

De meest actieve groepsleden in LinkedIn Groepen worden beter zichtbaar gemaakt door de nieuwe functie ‘Top Contributors in LinkedIn Groups’. In dit artikel een uitleg over de werking van deze nieuwe functie in de LinkedIn Groepen.
Lees verder.

 

Praktijkgids van de week: Facebook bedrijfspagina gevorderdenEen levendige, aantrekkelijke en goed bezochte Facebook bedrijfspagina mede met behulp van Facebook toepassingen

De praktijkgids ‘Facebook bedrijfspagina gevorderden’ leert je om meer te halen uit Facebook en in het bijzonder jouw bedrijfspagina. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om een goede aanpak te kiezen voor jouw Facebook bedrijfspagina in combinatie met toepassingen (Facebook applicaties). Na deze praktijkgids ben je in staat om de door jezelf geformuleerde doelen voor jouw Facebook pagina te realiseren.
Koop de praktijkgids in onze webshop.

 

Download gratis de NSMA Social media content kalender

Cover NSMA Whitepaper FacebookMet de NSMA Social Media Content kalender is het mogelijk om gemakkelijk en overzichtelijk de social media activiteiten voor dit jaar in Excel te plannen. Op deze manier heb je een overzicht van alle social media activiteiten van dit jaar en kun je deze eenvoudig delen binnen een team.
Download gratis de NSMA Social Media Content kalender.