14-05-2016 / Ayman van Bregt

De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie dat Facebook Live voor iedereen beschikbaar is. Verder behandelden we de introductie van LinkedIn ProFinder, een marktplaats voor ZZP’ers en 9 tips voor betere interactie op Twitter. In het weekoverzicht van NSMA staan alle tips & tricks van de afgelopen week op een rij.

Facebook LiveFacebook Live beschikbaar voor iedereen

Facebook Live wordt de komende weken geleidelijk beschikbaar gemaakt voor alle gebruikers. Daarnaast worden een aantal nieuwe functies geïntroduceerd. In dit artikel staan de belangrijkste veranderingen op een rij.
Lees verder.

9 manieren om de interactie op Twitter te verbeteren9 tips voor betere interactie op Twitter

Zichtbaarheid op Twitter verbeteren als organisaties kan door te investeren in betere interactie met volgers en geïnteresseerden. In dit artikel staan 9 tips voor betere interactie op Twitter op een rij.
Lees verder.

 

LinkedIn Profinder creëert een marktplaats voor ZZP'ersLinkedIn ProFinder creëert een marktplaats voor ZZP’ers

LinkedIn introduceert een marktplaats voor ZZP’ers. LinkedIn ProFinder zorgt voor een goede match op basis van de LinkedIn profielen van gebruikers. In dit artikel staan de mogelijkheden van LinkedIn ProFinder op een rij.
Lees verder.

 

Negen tips voor het beheren van een LinkedIn GroepUit het NSMA-archief: Negen tips voor het beheren van een LinkedIn Groep

Het aanmaken van een LinkedIn groep is snel gedaan maar een levendige LinkedIn groep is niet vanzelfsprekend. In dit artikel negen tips van LinkedIn voor het beheren van een levendige en aantrekkelijke LinkedIn groep.
Lees verder.
 

NSMA Social Media NieuwsbriefBlijf op de hoogte met de wekelijkse NSMA nieuwsbrief

Als professional heb je het druk en beperkt de tijd om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op social media. De Nederlandse Social Media Academie (NSMA) wil je hierbij helpen met het wekelijkse NSMA Social Media Weekoverzicht: een bundeling van de meest recente ontwikkelingen in het social media landschap. Elke maandag ontvang je de nieuwsbrief per mail. Zo ben je aan het begin van de week weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en klaar om meer uit social media te halen. Abonneer je nu op de wekelijkse NSMA nieuwsbrief.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.