17-01-2016 / Martijn Baten

De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie onder andere negen tips voor het beheren van een LinkedIn groep. Daarnaast behandelden we een overzicht met alle afmetingen van social media afbeeldingen in 2016 en de introductie van Twitter advertenties die conversaties stimuleren. In het weekoverzicht van NSMA staan alle tips & tricks van de afgelopen week op een rij.

Negen tips voor het beheren van een LinkedIn Groep

Negen tips voor het beheren van een LinkedIn Groep

Het aanmaken van een LinkedIn groep is snel gedaan maar een levendige LinkedIn groep is niet vanzelfsprekend. In dit artikel negen tips van LinkedIn voor het beheren van een levendige en aantrekkelijke LinkedIn groep.
Lees verder.

 

Introductie van Twitter advertenties die de conversatie stimuleren

Introductie van Twitter advertenties die conversaties stimuleren

Twitter heeft een nieuwe vorm van Twitter advertenties geïntroduceerd die de conversaties stimuleren (conversational ads). In dit artikel staan de nieuwe mogelijkheden van de Twitter advertenties op een rij.
Lees verder.

 

Afmetingen social media afbeeldingen

Alle afmetingen van social media afbeeldingen voor 2016 op een rij

Beheerders van social media accounts hebben te maken met het optimaliseren van de afbeeldingen voor social media. In dit artikel staan de actuele formaten voor 2016 met de verschillende afmetingen van social media afbeeldingen op een rij.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: Een Twitter website card maken in 4 stappenEen Twitter website card maken in 4 stappen

Twitter biedt verschillende Website Cards aan voor verschillende marketingdoelstellingen waaronder bezoekers naar een website trekken. In dit artikel staat uitgelegd hoe in vier stappen een Twitter website card gemaakt kan worden.
Lees verder.

 

NSMA Social Media NieuwsbriefBlijf op de hoogte met de wekelijkse NSMA nieuwsbrief

Als professional heb je het druk en beperkt de tijd om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op social media. De Nederlandse Social Media Academie (NSMA) wil je hierbij helpen met het wekelijkse NSMA Social Media Weekoverzicht: een bundeling van de meest recente ontwikkelingen in het social media landschap. Elke maandag ontvang je de nieuwsbrief per mail. Zo ben je aan het begin van de week weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en klaar om meer uit social media te halen. Abonneer je nu op de wekelijkse NSMA nieuwsbrief.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.