17-05-2015 / Ayman van Bregt

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) de uitbreiding van statistieken voor LinkedIn blogposts. Verder behandelden we het maken van afspeellijsten en video’s uitlichten op een Facebook bedrijfspagina en de integratie van de fotodienst van Twitter (pic.twitter.com) voor alle Hootsuite-gebruikers. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Afspeellijsten maken en video’s uitlichten op Facebook bedrijfspagina’sFacebook video

Door de groei van video op het online sociale netwerk, biedt Facebook de mogelijkheid om afspeellijsten te maken en video’s uit te lichten. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je meer kunt doen met video op een Facebook bedrijfspagina.
Lees verder.

 

Hootsuite maakt integratie met pic.twitter.com toegankelijk voor alle gebruikers

Hootsuite integreert afbeeldingen via pic.twitter.com

Hootsuite heeft de afbeeldingen-dienst van Twitter (pic.twitter.com) geïntegreerd waardoor geplaatste afbeeldingen bij tweets nog beter zichtbaar zijn en de zichtbaarheid van organisaties op Twitter vergroten.
Lees verder.

 

Linkedin statistieken toegevoegd aan blogfunctieLinkedin statistieken toegevoegd aan blogfunctie

LinkedIn heeft de blogfunctie uitgebreid door haar gebruikers inzicht te geven in statistieken van LinkedIn artikelen die vanuit een LinkedIn profiel zijn geplaatst. In dit artikel staan de mogelijkheden op een rij.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: Twitter.com introduceert notificaties in de browser

Twitter.com krijgt notificaties in de browser

Twitter introduceert notificaties in de browsers voor gebruikers van Twitter.com. Twitter introduceert deze functie om de interactie tussen gebruikers te stimuleren.
Lees verder.

 

sumall_logo_highOverzichtelijke social media rapportages met SumAll

SumAll biedt een duidelijke en overzichtelijke manier om resultaten van social media activiteiten te rapporteren en te delen met collega’s. Met SumAll reports kan eenvoudig een wekelijkse rapportage gemaakt worden in PDF voor social media activiteiten op Twitter, Facebook en Instagram. Als partner van SumAll kunnen bezoekers van de Nederlandse Social Media Academie SumAll Reports aanschaffen met 25% korting. Gebruik deze SumAll link om gebruik te maken van het aanbod.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.

 

Een levendige, aantrekkelijke en goed bezochte Facebook bedrijfspagina mede met behulp van Facebook toepassingenPraktijkgids van de week: Praktijkgids Facebook bedrijfspagina gevorderden

De praktijkgids ‘Facebook bedrijfspagina gevorderden’ leert je om meer te halen uit Facebook en in het bijzonder een bedrijfspagina. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om een goede aanpak te kiezen voor jouw Facebook bedrijfspagina in combinatie met toepassingen (Facebook applicaties). Na deze praktijkgids ben je in staat om de door jezelf geformuleerde doelen voor jouw Facebook pagina te realiseren.
Koop de NSMA Praktijkgids Facebook bedrijfspagina gevorderden.