22-05-2016 / Martijn Baten

De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie de hack van meer dan 100 miljoen LinkedIn accounts. Verder behandelden we dat Facebook Messenger telefoongesprekken voor groepen heeft geïntroduceerd en de nieuwe versie van LinkedIn Recruiter. In het weekoverzicht van NSMA staan alle tips & tricks van de afgelopen week op een rij.

 

LinkedIn Recruiter

Nieuwe versie van LinkedIn Recruiter geïntroduceerd

LinkedIn heeft een nieuwe versie van LinkedIn Recruiter geïntroduceerd. Met de verbeterde versie van kunnen bedrijven sneller nieuw talent vinden op LinkedIn om vacatures te vervullen. In dit artikel staan alle verbeteringen aan LinkedIn Recruiter op een rij.
Lees verder.

 

LinkedIn maatregelen na hack van meer dan 100 miljoen LinkedIn accounts

LinkedIn treft maatregelen na hack van meer dan 100 miljoen accounts

LinkedIn was in 2012 slachtoffer van een inbraak waarbij informatie van miljoenen LinkedIn accounts werd gestolen. Er blijkt veel meer informatie te zijn gestolen dan destijds gedacht. In dit artikel staan de LinkedIn maatregelen naar aanleiding van deze hack op een rij.
Lees verder.

 

Telefoongesprek voor groepen via Facebook Messenger

Facebook Messenger telefoongesprekken voor groepen geïntroduceerd

Groepen kunnen vanaf nu via Facebook Messenger een telefoongesprek starten met groepsleden. De functie is per direct beschikbaar voor iOS en Android.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: Een Twitter website card maken in 4 stappenEen Twitter website card maken in 4 stappen

Twitter biedt verschillende Website Cards aan voor verschillende marketingdoelstellingen waaronder bezoekers naar een website trekken. In dit artikel staat uitgelegd hoe in vier stappen een Twitter website card gemaakt kan worden.
Lees verder.

 

NSMA Social Media NieuwsbriefBlijf op de hoogte met de wekelijkse NSMA nieuwsbrief

Als professional heb je het druk en beperkt de tijd om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op social media. De Nederlandse Social Media Academie (NSMA) wil je hierbij helpen met het wekelijkse NSMA Social Media Weekoverzicht: een bundeling van de meest recente ontwikkelingen in het social media landschap. Elke maandag ontvang je de nieuwsbrief per mail. Zo ben je aan het begin van de week weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en klaar om meer uit social media te halen. Abonneer je nu op de wekelijkse NSMA nieuwsbrief.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.