30-06-2013 / Ayman van Bregt

nsma logoDe afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) de aanpassing aan de statistieken voor Facebook bedrijfspagina’s. Verder behandelden we vijf tips voor meer retweets op Twitter en de mogelijkheden van LinkedIn werving met behulp van LinkedIn Talent solutions. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Nieuwe Facebook statistieken bedrijfspagina's

Aanpassingen aan Facebook statistieken voor bedrijfspagina’s

Facebook komt met aanpassingen aan de statistieken voor bedrijfspagina’s. In dit artikel staan de belangrijkste veranderingen op een rij.
Lees verder.

 

Vijf tips voor meer retweets

Vijf tips voor meer retweets

Zichtbaarheid bij potentiële klanten en bestaande zakenrelaties op Twitter ontstaat als het netwerk tweets deelt met eigen volgers. Om meer mond-tot-mond reclame bij volgers te stimuleren daarom in dit artikel vijf tips om meer retweets te krijgen.
Lees verder.

 

LinkedIn werving met Talent Solutions

LinkedIn werving met Talent Solutions

LinkedIn Talent Solutions zijn belangrijke hulpmiddelen bij het werven van nieuwe medewerkers via LinkedIn. In dit artikel alles over LinkedIn werving met behulp van Talent Solutions om recruitment optimaal te ondersteunen.
Lees verder.

 

De Conversocial Facebook Page Profiler

Uit het NSMA archief: Benchmark jouw Facebook bedrijfspagina met anderen

Benchmark je Facebook bedrijfspagina met die van anderen met de ‘Facebook Page Profiler’ van Conversocial.
Lees verder.

 

Praktijkgids van de week: Social Media Monitoren

Doelgericht monitoren via social media (Facebook, LinkedIn, Twitter en blogs)Luisteren naar je doelgroep kan een belangrijke manier zijn om te bepalen hoe jij social media het meest effectief kunt inzetten. De praktijkgids ‘Social Media Monitoren’ leert je daarom doelgericht te monitoren met behulp van gratis tools. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om vanuit een goede basis te starten en je leert hoe je Twitter, Facebook, LinkedIn en/of weblogs in de gaten kunt houden. Verder wordt uitgelegd hoe je een handig ‘dashboard’ kunt maken waarmee je op een overzichtelijke manier verschillende social media of online conversaties kunt monitoren.
Koop de NSMA-praktijkgids Social Media monitoren’ in onze webwinkel.