12-07-2015 / Ayman van Bregt

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) dat Facebook de impact vergroot van bekeken video’s in het Facebook nieuwsoverzicht. Verder behandelden we een handleiding voor het verwijderen van een LinkedIn account en de introductie van Twitter products and Places dat gebruikers producten en locaties laat ontdekken. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

De psychologie achter Facebook likes, reacties en het delen van berichtenPsychologie Facebook likes

Waarom liken, reageren en delen gebruikers op Facebook? Dit artikel behandeld de psychologie achter Facebook likes, reacties en het delen van berichten.
Lees verder.

 

 

Het beheren van Twitter advertenties op mobielTwitter advertenties via mobiel beheren

Twitter introduceert de mogelijkheid om advertentiecampagnes te beheren op mobiel. Zo kunnen adverteerders beter de resultaten van Twitter advertenties monitoren en aanpassen waar nodig. In dit artikel staan de mogelijkheden van het beheren van Twitter advertenties via mobiel op een rij.
Lees verder.

 

De kracht van publiceren op LinkedInDe kracht van publiceren op LinkedIn

Bloggen op LinkedIn biedt professionals tal van voordelen met behulp van de blogfunctie waarmee artikelen gepubliceerd kunnen worden. In dit artikel staan de voordelen van publiceren op LinkedIn op een rij.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief:1 mijloen LinkedIn blogartikelen gepubliceerd door LinkedIn gebruikers 1 miljoen LinkedIn blogartikelen gepubliceerd door LinkedIn gebruikers

Sinds de introductie van de LinkedIn blogfunctie zijn er inmiddels meer dan 1 mijloen LinkedIn blogartikelen gepubliceerd door LinkedIn gebruikers.
Lees verder.

 

Overzichtelijke social media rapportages met SumAll

sumall_logo_highSumAll biedt een duidelijke en overzichtelijke manier om resultaten van social media activiteiten te rapporteren en te delen met collega’s. Met SumAll reports kan eenvoudig een wekelijkse rapportage gemaakt worden in PDF voor social media activiteiten op Twitter, Facebook en Instagram. Als partner van SumAll kunnen bezoekers van de Nederlandse Social Media Academie SumAll Reports aanschaffen met 25% korting. Gebruik deze SumAll link om gebruik te maken van het aanbod.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.

 

LinkedIn benutten voor het vinden van opdrachten of het vinden van een baanPraktijkgids van de week: Praktijkgids LinkedIn gevorderden

De praktijkgids ‘LinkedIn gevorderden’ leert je om meer te halen uit LinkedIn. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om (afhankelijk van jouw behoefte) opdrachten of een nieuwe baan te vinden via LinkedIn. Na het doorlopen van de praktijkgids ben je in staat om geavanceerde zoekfuncties en toepassingen van LinkedIn te gebruiken bij het vinden van werk (opdracht en/of baan).
Koop de NSMA Praktijkgids LinkedIn gevorderden in onze webwinkel.