24-01-2016 / Ayman van Bregt

De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie onder andere de introductie van Facebook Sports Stadium voor sportevenementen. Daarnaast behandelden we de 25 beste vaardigheden op LinkedIn in 2015 en de integratie van Periscope met Twitter. In het weekoverzicht van NSMA staan alle tips & tricks van de afgelopen week op een rij.

Facebook Sports Stadium

 

Facebook introduceert Sports Stadium voor sportevenementen

Facebook wil de sportbeleving een belangrijker onderdeel maken van het online sociale netwerk met het Facebook Sports Stadium. Een nieuwe dienst speciaal voor sportliefhebbers.
Lees verder.

 

Betere integratie van Periscope met TwitterIntegratie van periscope op twitter

Twitter integeert Periscope in de Twitter app waarmee het eenvoudiger is om live video op Twitter te delen zonder de Periscope app of Periscope account. In dit artikel staan de mogelijkheden van de integratie van Periscope met Twitter op een rij.
Lees verder.

 

De 25 beste vaardigheden op LinkedIn in 2015Tips voor de 25 beste vaardigheden op LinkedIn van 2015

LinkedIn heeft een overzicht gepubliceerd van de 25 meest waardevolle vaardigheden op LinkedIn in 2015. Wie deze vaardigheden op zijn/haar LinkedIn profiel heeft vergroot daarmee significant de kansen op de arbeidsmarkt.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief:Tips voor content marketing op LinkedIn Tips voor content marketing op LinkedIn

LinkedIn is het belangrijkste platform voor business-to-business marketeers om marketingactiviteiten richting bedrijven te ondersteunen. In dit artikel worden tips voor content marketing op LinkedIn gegeven.
Lees verder.

 

NSMA Social Media NieuwsbriefBlijf op de hoogte met de wekelijkse NSMA nieuwsbrief

Als professional heb je het druk en beperkt de tijd om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op social media. De Nederlandse Social Media Academie (NSMA) wil je hierbij helpen met het wekelijkse NSMA Social Media Weekoverzicht: een bundeling van de meest recente ontwikkelingen in het social media landschap. Elke maandag ontvang je de nieuwsbrief per mail. Zo ben je aan het begin van de week weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en klaar om meer uit social media te halen. Abonneer je nu op de wekelijkse NSMA nieuwsbrief.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.