17-08-2014 / Martijn Baten

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) 5 tips om Twitter volgers te blijven boeien. Verder werden woorden die het delen van content op social media stimuleren behandeld en kwamen de kwartaalcijfers van LinkedIn over het tweede kwartaal van 2014 aan bod. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Kwartaalcijfers LinkedIn omzet tweede kwartaal 2014

Kwartaalcijfers LinkedIn omzet tweede kwartaal 2014

De LinkedIn omzet is in het tweede kwartaal 2014 gestegen met 47% blijkt uit de gepubliceerde kwartaalcijfers. In dit artikel een overzicht van de omzetcijfers van LinkedIn in het tweede kwartaal van 2014 opgedeeld naar LinkedIn Marketing Solutions, LinkedIn Talent Solutions en Premium Subcriptions.
Lees verder.

Tips om een groep Twitter volgers te blijven boeien

5 Tips om Twitter volgers te blijven boeien

Twitter heeft een serie van tips uitgebracht voor zakelijke gebruikers op Twitter. In dit artikel staan vijf tips op een rij om een groep Twitter volgens te binden en te blijven boeien met aantrekkelijke content.
Lees verder.

Deze woorden zorgen voor meer Social Shares

Woorden die het delen van content op social media stimuleren

Woorden zijn essentieel in het gebruik van content op social media. Door goede en sterke woorden te gebruiken die passen bij je doelgroep kun je het delen van content op social media stimuleren en hiermee onder de aandacht brengen van een groter publiek.
Lees verder.

Uit het NSMA-archief: LinkedIn Universiteitspagina's helpen bij studiekeuzeLinkedIn Universiteitspagina’s helpen bij studiekeuze

LinkedIn wil helpen bij het maken van een keuze voor een nieuwe studie of opleiding met behulp van LinkedIn Universiteitspagina’s. Met de introductie van LinkedIn Universiteitspagina’s worden scholieren en studenten geholpen bij de zoektocht naar een passende opleiding of studie bij een onderwijsinstelling of opleidingsinstituut. In dit artikel worden de mogelijkheden van de nieuwe LinkedIn Universiteitspagina’s toegelicht.
Lees verder.

Voor iedereen die op Facebook wil en precies wil weten hoePraktijkgids van de week: Facebook profiel maken

De praktijkgids ‘Facebook profiel maken’ leert je alles om aan de slag te gaan met Facebook. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om je persoonlijke profiel (ook wel tijdlijn genoemd) op Facebook te maken en te gebruiken.
Koop de praktijkgids Facebook profiel maken in onze webwinkel.