24-08-2014 / Ayman van Bregt

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) vier tips voor meer Twitter volgers. Verder is het verzamelen van Facebook likes via apps en tabbladen binnenkort niet meer toegestaan en introduceerde LinkedIn de nieuwe functionaliteit ‘Professionals Like You’. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Verzamelen van Facebook likes via apps en tabbladen niet meer toegestaan

Facebook LikeFacebook komt vanaf 5 november met een aangepast reglement dat het verbiedt om gebruikers te vragen om een ‘vind-ik-leuk’ in ruil voor exclusieve content op de Facebook bedrijfspagina.
Lees verder.

 

Vier tips voor meer Twitter volgers

Tips voor meer Twitter volgersTwitter heeft een serie van tips uitgebracht voor zakelijke gebruikers op Twitter. In dit artikel staan vier tips op een rij om nieuwe Twitter volgers aan te trekken.
Lees verder.

 

LinkedIn introduceert ‘Professionals Like You’

LinkedIn introduceert professionals like youLinkedIn heeft de nieuwe functionaliteit ‘Professionals Like You’ geïntroduceerd die aansluit op de eerder geïntroduceerde ‘How you rank’ functionaliteit. Met de ‘Professionals Like You‘ functie kan het eigen LinkedIn profiel verder verbeterd worden.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: Aanpassingen aan Facebook statistieken voor bedrijfspagina’s

Nieuwe Facebook statistieken bedrijfspagina's

Facebook komt met aanpassingen aan de statistieken voor bedrijfspagina’s. In dit artikel staan de belangrijkste veranderingen op een rij.
Lees verder.

 

Praktijkgids van de week: Praktijkgids LinkedIn gevorderdenLinkedIn benutten voor het vinden van opdrachten of het vinden van een baan

De praktijkgids ‘LinkedIn gevorderden’ leert je om meer te halen uit LinkedIn. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om (afhankelijk van jouw behoefte) opdrachten of een nieuwe baan te vinden via LinkedIn. Na het doorlopen van de praktijkgids ben je in staat om geavanceerde zoekfuncties en toepassingen van LinkedIn te gebruiken bij het vinden van werk (opdracht en/of baan). Deze NSMA-praktijkgids is ook de praktijkgids ‘LinkedIn Groepen’ om aan de slag te gaan met de mogelijkheden van LinkedIn Groups.
Koop de NSMA Praktijkgids LinkedIn Gevorderden nu.

 

Download gratis de NSMA Social media content kalenderCover NSMA Whitepaper Facebook

Met de NSMA Social Media Content kalender is het mogelijk om gemakkelijk en overzichtelijk de social media activiteiten voor dit jaar in Excel te plannen. Op deze manier heb je een overzicht van alle social media activiteiten van dit jaar en kun je deze eenvoudig delen binnen een team.
Download gratis de NSMA Social Media Content kalender.