13-09-2015 / Martijn Baten

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) de nieuwe berichtendienst van LinkedIn. Verder behandelden we de vernieuwde weergave van Facebook bedrijfspagina’s voor mobiel. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

 

Nieuwe LinkedIn messages geintroduceerd

Nieuwe berichtendienst ‘LinkedIn Messages’ geïntroduceerd

Het nieuwe berichtencentrum, LinkedIn Messages helpt LinkedIn gebruikers om eenvoudiger conversaties met LinkedIn relaties te onderhouden. In dit artikel staan de mogelijkheden van het nieuwe LinkedIn Messages op een rij.
Lees verder.

 

Facebook bedrijfspagina's geoptimaliseerd voor mobiel

Facebook bedrijfspagina’s verder geoptimaliseerd voor mobiel

Facebook bedrijfspagina’s worden geoptimaliseerd voor mobiel. Een update zorgt ervoor dat fans sneller toegang hebben tot de functies die zij nodig hebben.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: Twitter Trending Topics beschikbaar voor meer dan 210 locaties wereldwijdTwitter Trending Topics beschikbaar voor meer dan 210 locaties wereldwijd

Twitter heeft de locaties waarvan trending topics beschikbaar zijn uitgebreid met 50 nieuwe locaties verdeeld over 20 landen. De Twitter trends (trending topics) zijn nu beschikbaar op meer dan 210 locaties wereldwijd.
Lees verder.

 

Overzichtelijke social media rapportages met SumAll

sumall_logo_highSumAll biedt een duidelijke en overzichtelijke manier om resultaten van social media activiteiten te rapporteren en te delen met collega’s. Met SumAll reports kan eenvoudig een wekelijkse rapportage gemaakt worden in PDF voor social media activiteiten op Twitter, Facebook en Instagram. Als partner van SumAll kunnen bezoekers van de Nederlandse Social Media Academie SumAll Reports aanschaffen met 25% korting. Gebruik deze SumAll link om gebruik te maken van het aanbod.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.

 

Presenteer je bedrijf op LinkedIn en maak je producten/diensten bekendPraktijkgids van de week: LinkedIn bedrijfspagina maken 

De praktijkgids ‘LinkedIn bedrijfspagina maken’ leert je alles om aan de slag te gaan met de mogelijkheden van een bedrijfspagina op LinkedIn (LinkedIn Companies). Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om je bedrijfsprofiel op LinkedIn door middel van een LinkedIn bedrijfspagina te maken en te gebruiken.
Koop de NSMA Praktijkgids LinkedIn bedrijfspagina maken in onze webwinkel.