31-01-2016 / Martijn Baten

De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie de tien meest gebruikte steekwoorden op LinkedIn in 2015. Verder behandelden we de uitbreiding van het Facebook Audience Network en de toegankelijkheid van de Twitter Flight School. In het weekoverzicht van NSMA staan alle tips & tricks van de afgelopen week op een rij.

 

De 10 meest gebruikte steekwoorden op LinkedIn van 2015

De 10 meest gebruikte steekwoorden op LinkedIn in 2015

LinkedIn heeft een lijst opgesteld met de wereldwijd meest gebruikte steekwoorden op LinkedIn op basis van de informatie op profielen van LinkedIn gebruikers. Op deze manier weet je welke woorden je beter kunt vermijden op je LinkedIn profiel om goed op te vallen bij recruiters en hr-professionals. In dit artikel staan de 10 meest gebruikte steekwoorden van 2015 op LinkedIn op een rij.
Lees verder.

 

Twitter verbetert online universiteit #TakeFlight

Online universiteit Twitter Flight School toegankelijk voor iedereen

De Twitter Flight School is nu beschikbaar voor alle gebruikers. Wereldwijd kunnen marketeers op deze manier kosteloos meer leren over de optimale inzet van Twitter voor marketingdoelstellingen.
Lees verder.

 

Facebook Audience Network

Facebook Audience Network uitgebreid naar mobiele sites

Het Facebook Audience Network wordt uitgebreid naar mobiel sites. Hiermee kunnen adverteerders via Facebook advertenties tonen op externe mobiele websites.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: LinkedIn inzetten voor leadgeneratieTips voor het generen van leads via LinkedIn

LinkedIn inzetten voor leadgeneratie is een logische keuze voor B2B professionals. In dit artikel staan tips op een rij om leads via LinkedIn te genereren.
Lees verder.

 

NSMA Social Media NieuwsbriefBlijf op de hoogte met de wekelijkse NSMA nieuwsbrief

Als professional heb je het druk en beperkt de tijd om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op social media. De Nederlandse Social Media Academie (NSMA) wil je hierbij helpen met het wekelijkse NSMA Social Media Weekoverzicht: een bundeling van de meest recente ontwikkelingen in het social media landschap. Elke maandag ontvang je de nieuwsbrief per mail. Zo ben je aan het begin van de week weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en klaar om meer uit social media te halen. Abonneer je nu op de wekelijkse NSMA nieuwsbrief.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.