11-10-2015 / Martijn Baten

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) de uitbreiding van de Facebook like-knop met Facebook Reactions. Verder behandelden we de integratie van LinkedIn met Windows 10 Cortanan en het volgen van actualiteiten met het nieuwe Twitter Moments. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

 

LinkedIn integratie met Windows 10 persoonlijke assistent Cortana

LinkedIn geïntegreerd met Windows 10 Cortana

LinkedIn maakt het voor Windows 10-gebruikers eenvoudiger om de mogelijkheden van LinkedIn te benutten. In dit artikel staan de mogelijkheden van LinkedIn met Windows 10 op een rij.
Lees verder.

 

Twitter Moments helpt actualiteiten te ontdekken

Volg actualiteiten met Twitter Moments

Twitter heeft een nieuwe functie geïntroduceerd genaamd Twitter Moments. Met Twitter Moments ontdek je de beste actualiteiten van dat moment op Twitter. In dit artikel staan de mogelijkheden van Twitter Moments op een rij.
Lees verder.

 

Facebook Reactions alternatief Like-knop

Facebook Reactions breidt Like-knop uit met emoties

Facebook Reactions is de uitbreiding voor de Facebook Like-knop. De nieuwe knop geeft verschillende emoties om snel te reageren op een bericht.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: Sneltoetsen social media-2015Alle sneltoetsen voor social media op een rij

Met handige sneltoetsen op social media kun je functies sneller openen en gebruiken. Wie de sneltoetsen goed kan onthouden, kan dan ook veel tijd besparen.
Lees verder.

 

Overzichtelijke social media rapportages met SumAll

sumall_logo_highSumAll biedt een duidelijke en overzichtelijke manier om resultaten van social media activiteiten te rapporteren en te delen met collega’s. Met SumAll reports kan eenvoudig een wekelijkse rapportage gemaakt worden in PDF voor social media activiteiten op Twitter, Facebook en Instagram. Als partner van SumAll kunnen bezoekers van de Nederlandse Social Media Academie SumAll Reports aanschaffen met 25% korting. Gebruik deze SumAll link om gebruik te maken van het aanbod.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.

 

Twitter benutten voor het vinden van opdrachten of het vinden van een baan.Praktijkgids van de week: Twitter gevorderden

De praktijkgids ‘Twitter gevorderden’ leert je om meer te halen uit het Twitter-platform als sociaal netwerk en jouw Twitter-account. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om (afhankelijk van jouw behoefte) opdrachten of een nieuwe baan te vinden via Twitter.
Koop de Praktijkgids Twitter gevorderden in onze webwinkel.