03-11-2013 / Ayman van Bregt

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) de commerciële kansen voor het adverteren op Twitter. Verder behandelden we de verschillende uitbreidingen en updates voor LinkedIn mobiel en hoe je Facebook koppelingen van externe applicaties en websites in één keer kunt verwijderen. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Facebook App-instellingen

Eenvoudig de Facebook koppelingen verwijderen van externe applicaties en sites

Facebook biedt de mogelijkheid om in één keer de toegang van alle externe websites en applicaties, die je aan je profiel hebt gekoppeld, te verwijderen. In dit artikel vind je een stappenplan om eenvoudig de Facebook koppelingen te verwijderen.
Lees verder.

 

De kansen voor adverteren op Twitter

Kansen voor adverteren op TwitterRecent introduceerde Twitter de nieuwe dienst voor adverteerders ‘Twitter Ad Targeting’ waarmee Twitter voor adverteerders een belangrijker communicatiekanaal lijkt te worden. In dit artikel wordt een overzicht gegeven met de redenen waarom adverteren op Twitter interessant kan zijn voor adverteerders zoals promoted tweets, promoted accounts en promoted trends.
Lees verder.

 

Recente updates en uitbreidingen voor LinkedIn mobiel

LinkedIn IntroLinkedIn heeft recent een aantal updates en uitbreidingen gedaan voor LinkedIn mobiel. Zo is er een nieuwe LinkedIn iPad app en zijn er twee nieuwe diensten voor mobiel geïntroduceerd; LinkedIn Intro en LinkedIn Recruiter Mobile.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: Voeg een Facebook ‘Like’ knop toe aan een website

Voeg een Facebook Like knop toe aan een websiteEen mogelijkheid om je Facebook bedrijfspagina te laten groeien is door het plaatsen van een ‘Like-knop’ op je bedrijfswebsite. Hierdoor kunnen mensen direct vanaf je eigen website je bedrijfspagina volgen. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een ‘Like-knop’ kan toevoegen aan je site.
Lees verder.

 

Praktijkgids van de week: Praktijkgids LinkedIn bedrijfspagina maken

Presenteer je bedrijf op LinkedIn en maak je producten/diensten bekendDe praktijkgids ‘LinkedIn bedrijfspagina maken’ leert je alles om aan de slag te gaan met de mogelijkheden van een bedrijfspagina op LinkedIn (LinkedIn Companies). Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om je bedrijfsprofiel op LinkedIn door middel van een LinkedIn bedrijfspagina te maken en te gebruiken.
Koop nu de NSMA Praktijkgids LinkedIn bedrijfspagina maken in onze webwinkel.