22-12-2013 / Martijn Baten

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) de nieuwe ‘vind-ik-leuk’ en ‘deel’ knoppen op Facebook. Verder behandelden we de nieuwe inbox op LinkedIn en de wijzigingen aan de Twitter blokkeerfunctie. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Nieuw uiterlijk voor de LinkedIn Inbox

LinkedIn inbox krijgt nieuw uiterlijk

LinkedIn heeft een nieuw uiterlijk geïntroduceerd voor de LinkedIn Inbox. De inbox op LinkedIn is vaak plek waar nieuwe relaties en conversaties starten.
Lees verder.

Gewijzigde blokkeerfunctie van Twitter

Wijzigingen aan de Twitter blokkeerfunctie

Afgelopen week heeft Twitter de functie waarmee accounts kunnen worden geblokkeerd aangepast. Na veel commotie over de wijzigingen van de blokkeerfunctie is de melding van het blokkeren komen te vervallen. In dit artikel een overzicht van de wijzigingen aan de Twitter blokkeerfunctie.
Lees verder.

Nieuwe Facebook 'Vind ik leuk' en 'Deel' knoppen

Facebook introduceert nieuwe ‘Vind-ik-leuk’ en ‘Deel’ knoppen

Facebook heeft nieuwe versies van de ‘Vind-ik-leuk’ en ‘Deel’ knop in gebruik genomen. De knoppen worden volgens Facebook meer dan 22 miljard keer bekeken per dag, verspreid over meer dan 7,5 miljoen websites.
Lees verder.

Uit het NSMA-archief: Facebook zoekenFacebook zoekgeschiedenis verwijderen

Alle zoekopdrachten binnen Facebook worden bijgehouden in het ‘Activiteitenlogboek’. Je Facebook zoekgeschiedenis verwijderen kan eenvoudig in vier stappen.
Lees verder.

Voor iedereen die op Facebook wil en precies wil weten hoePraktijkgids van de week: Facebook profiel maken

De praktijkgids ‘Facebook profiel maken’ leert je alles om aan de slag te gaan met Facebook. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om je persoonlijke profiel (ook wel tijdlijn genoemd) op Facebook te maken en te gebruiken. Koop de ‘Praktijkgids Facebook profiel maken’ in onze webwinkel.