28-12-2014 / Ayman van Bregt

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) de 10 beste LinkedIn bedrijfspagina’s van 2014. Verder kwamen 4 tips voor het beheren van een Facebook bedrijfspagina met Hootsuite en de uitbreiding van de Twitter beveiliging. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Twitter beveiliging uitgebreid met blokkeer- en rapporteer-functiesTwitter beveiliging uitgebreid met blokkeer- en rapporteer-functies

Twitter maakt het sociale netwerk veiliger door de Twitter beveiliging uit te breiden met blokkeer- en rapporteer-functies. In dit artikel staan de uitbreidingen op een rij.
Lees verder.

 

De 25 beste vaardigheden op LinkedIn van 2014De 25 beste skills op LinkedIn van 2014 om aan een baan te komen

LinkedIn heeft een overzicht gepubliceerd van de 25 meest waardevolle vaardigheden op LinkedIn in 2014. Wie deze vaardigheden op zijn/haar LinkedIn profiel heeft vergroot daarmee significant de kansen op de arbeidsmarkt.
Lees verder.

 

4 tips voor het beheren van een Facebook bedrijfspagina met HootsuiteFacebook Hootsuite

Hootsuite is een tool die goed gebruikt kan worden voor het managen van een Facebook bedrijfspagina. In dit artikel vier tips voor het overzichtelijk beheren van een Facebook bedrijfspagina met Hootsuite.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: Tips van ondernemers om Twitter zakelijk in te zettenTips van ondernemers om Twitter zakelijk in te zetten

Twitter heeft in samenwerking met DB5 onderzoek gedaan naar de manier waarop ondernemers in het MKB Twitter zakelijk inzetten. Op basis van dit onderzoek staan een aantal van deze tips op een rij in dit artikel.
Lees verder.

 

30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite ProHootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie

Hootsuite is een social media management oplossing waarmee bedrijven en organisaties via verschillende apparaten hun verschillende social media accounts kunnen managen. De Nederlandse Social Media Academie biedt haar lezers dankzij een partnership met Hootsuite nu de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro. Gedurende 30 dagen kun je gratis gebruik maken van alle functionaliteiten die Hootsuite Pro biedt zonder enige verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.
Lees verder.

 

Praktijkgids van de week: Praktijkgids Twitter gevorderden

Twitter benutten voor het vinden van opdrachten of het vinden van een baan.De praktijkgids ‘Twitter gevorderden’ leert je om meer te halen uit het Twitter-platform als sociaal netwerk en jouw Twitter-account. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om (afhankelijk van jouw behoefte) opdrachten of een nieuwe baan te vinden via Twitter.
Koop de NSMA Praktijkgids Twitter gevorderden nu.