03-01-2016 / Martijn Baten

De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie verschillende jaaroverzichten. Zo was er het LinkedIn Economic Graph jaaroverzicht 2015 en het Twitter jaaroverzicht. In het eigen NSMA jaaroverzicht zette we daarnaast de beste tips & tricks van 2015 nog eens op een rij.

Linkedin Economic Graph jaaroverzicht 2015

LinkedIn Economic Graph jaaroverzicht 2015

LinkedIn publiceerde een jaaroverzicht aan de hand van de LinkedIn Economic Graph om inzicht te geven in economische kansen wereldwijd, aan de hand van LinkedIn data. In dit artikel staan de hoogtepunten uit het LinkedIn jaaroverzicht 2015 op een rij.
Lees verder.

De Twitter-hoogtepunten in het jaaroverzicht van 2015

De Twitter-hoogtepunten in het jaaroverzicht van 2015

Twitter geeft net als de afgelopen jaren inzicht in de hoogtepunten van 2015 op Twitter via 2015.twitter.com. Een overzicht van de mogelijkheden en enkele hoogtepunten uit het Twitter jaaroverzicht van 2015 staan in dit artikel op een rij.
Lees verder.

NSMA Jaaroverzicht 2015

NSMA Social Media Jaaroverzicht 2015

In het afgelopen jaar heeft de NSMA wekelijks handige tips en tricks gedeeld. In dit NSMA Social Media Jaaroverzicht staan beste van 2015 op een rij.
Lees verder.

Uit het NSMA-archief: Leadgeneratie op FacebookDirecte leadgeneratie op Facebook vanaf nu mogelijk

Sinds kort is het mogelijk om directe leadgeneratie op Facebook te doen met advertenties. Dit artikel legt uit hoe leadgeneratie op Facebook werkt.
Lees verder.

NSMA Social Media NieuwsbriefBlijf op de hoogte met de wekelijkse NSMA nieuwsbrief

Als professional heb je het druk en beperkt de tijd om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op social media. De Nederlandse Social Media Academie (NSMA) wil je hierbij helpen met het wekelijkse NSMA Social Media Weekoverzicht: een bundeling van de meest recente ontwikkelingen in het social media landschap. Elke maandag ontvang je de nieuwsbrief per mail. Zo ben je aan het begin van de week weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en klaar om meer uit social media te halen. Abonneer je nu op de wekelijkse NSMA nieuwsbrief. 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.