14-02-2016 / Martijn Baten

De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie nieuwe aanpassingen aan het Facebook nieuwsoverzicht. Verder behandelden we de LinkedIn kwartaalcijfers en een nieuwe advertentievorm op Twitter. In het weekoverzicht van NSMA staan alle tips & tricks van de afgelopen week op een rij.

 

Kwartaalcijfers LinkedIn omzet vierde kwartaal 2015

Kwartaalcijfers LinkedIn omzet vierde kwartaal 2015

De LinkedIn omzet is in het vierde kwartaal 2015 gestegen met 34% blijkt uit de gepubliceerde kwartaalcijfers. In dit artikel een overzicht van de omzetcijfers van LinkedIn in het vierde kwartaal van 2015 opgedeeld naar LinkedIn Marketing Solutions, LinkedIn Talent Solutions en Premium Subcriptions.
Lees verder.

 

Meer zichtbaarheid met adverteren op Twitter met First View

Betere zichtbaarheid met adverteren op Twitter met First View

Twitter heeft een nieuw advertentieformat geïntroduceerd genaamd First View waarmee adverteerders beter zichtbaar kunnen zijn op Twitter. In dit artikel staan de mogelijkheden van First View voor een betere zichtbaarheid bij het adverteren op Twitter op een rij.
Lees verder.
Facebook nieuwsoverzicht

Facebook nieuwsoverzicht houdt rekening met feedback van gebruikers

Het Facebook nieuwsoverzicht wordt aangepast om beter rekening te houden met kwalitatieve feedback van gebruikers en zo relevanter te maken voor iedereen.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: Facebook zoekfunctieFacebook zoekfunctie uitgebreid met 2 triljoen doorzoekbare berichten

De Facebook zoekfunctie is uitgebreid en maakt het doorzoeken van 2 triljoen openbaar geplaatste berichten mogelijk. Dagelijks wordt er 1,5 miljard keer gebruik gemaakt van de Facebook zoekfunctie.
Lees verder.

 

NSMA Social Media NieuwsbriefBlijf op de hoogte met de wekelijkse NSMA nieuwsbrief

Als professional heb je het druk en beperkt de tijd om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op social media. De Nederlandse Social Media Academie (NSMA) wil je hierbij helpen met het wekelijkse NSMA Social Media Weekoverzicht: een bundeling van de meest recente ontwikkelingen in het social media landschap. Elke maandag ontvang je de nieuwsbrief per mail. Zo ben je aan het begin van de week weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en klaar om meer uit social media te halen. Abonneer je nu op de wekelijkse NSMA nieuwsbrief.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.